Grote ligbaden: charme en functionaliteit in één

Met een groot ligbad is het dubbel en dik genieten. Dit soort bad biedt immers tal van voordelen. Niet alleen de extra plaats is een troef, ook de uitstraling is niet te versmaden. Grote ligbaden vind je in allerlei vormen, materialen en uitvoeringen. Uiteraard moet je badkamer voldoende groot zijn!

Dubbel genieten

In grote ligbaden kan je probleemloos met z’n tweeën plaatsnemen. En wat is er heerlijker en romantischer dan samen met je geliefde van een deugddoend bad genieten? Het is telkens weer een unieke ervaring, zeker als je het combineert met de juiste muziek, geurkaarsen en, waarom niet, een glaasje cava of champagne?
Wil je nog een stapje verder gaan? Kies dan voor een bad met een ingebouwde jetstream. Zo kan je nog beter ontspannen!

Grote ligbaden in verschillende uitvoeringen

Grote ligbaden zijn verkrijgbaar in veel uitvoeringen en materialen. Heb je een grote badkamer? Dan kan je een vrijstaand ligbad kopen dat je in het midden van de ruimte plaatst. Zo creëer je een echte eyecatcher in je badkamer. Je kan ook voor de klassieke opstelling kiezen en het ligbad tegen de muur installeren. Een rechthoekig, vierkant, rond of ovaal bad? Het is allemaal mogelijk.
Hou ook rekening met de stijl van je badkamer. Klassiek, retro, design of landelijk? Een groot ligbad heeft in ieder type badkamer zijn plaats.

Duurzame grote ligbaden

Omdat ligbaden veel gebruikt worden, moeten ze aan een aantal criteria voldoen. Voor de duurzaamheid is het materiaal een belangrijke parameter. Een bad is een aanzienlijke investering en moet dan ook lang meegaan. Acryl is een heel degelijk materiaal dat bovendien heel onderhoudsvriendelijk is. Het ziet er op de koop toe ook nog eens heel aantrekkelijk uit. 

Als je badkamer groot genoeg is, moet je zeker overwegen om een groot ligbad te kopen. Het is immers dubbel en dik genieten en ontspannen!

18 02 2014
grote ligbaden
Ga naar de catalogus