Batibouw: de voornaamste badkamertrends van 2014 op een rijtje

Batibouw is traditioneel de plaats waar er heel wat nieuwigheden worden voorgesteld. Dat is dit jaar niet anders. Je kan er de badkamertrends
van 2014
ontdekken en informatie uit eerste hand krijgen. Een bezoekje aan Batibouw is dus zeker de moeite waard! Ondertussen geven we je alvast wat inspiratie en zetten we de voornaamste badkamertrends op een rijtje.

Wellness in de picture tijdens Batibouw

Badkamers zijn in de loop der jaren echte wellness-oorden geworden, en die trend zet zich dit jaar alleen maar verder. Jacuzzi’s, wellness accessoires, kleurentherapie,… Het zijn allemaal elementen die je badkamer omtoveren tot een plaats waar je volledig tot rust komt en de dagelijkse stress van je afschudt.

  • Jacuzzi:
    profiteer van een deugddoende watermassage en laat alle stress uit je lichaam wegvloeien.
  • Kleurentherapie:
    maak gebruik van de kracht van kleuren. Ledlampjes brengen je in de juiste stemming.
  • Accessoires:
    geparfumeerde kaarsen, een streepje muziek, stijlvolle zeepdispensers, …

Badkamertrends 2014: luxe in de schijnwerpers

Genieten en luxe vormen een Siamese tweeling: ze kunnen niet zonder elkaar. Luxe komt tot uiting in de keuze van de badkameronderdelen en de badkamerinrichting. Een alleenstaand ligbad, een prachtige inloopdouche, een stijlvolle opbouwlavabo,… Je kan van je badkamer een luxe-walhalla maken. Uiteraard worden comfort en duurzaamheid niet uit het oog verloren!

Kleuren en persoonlijke accenten

Het gebruik van kleuren vormt ook een van de badkamertrends van 2014. Kleuren hebben invloed op onze gemoedstoestand en roepen de juiste sfeer op. Ideaal dus om in de badkamer te gebruiken. Experts voorspellen dat blauwgroen in 2014 heel populair wordt. Je kan het  perfect in je badkamer gebruiken en het past bij verschillende stijlen. Daarnaast wordt pastelblauw veel gebruikt. Deze kleur is ideaal voor kleinere badkamers omdat ze een verruimend effect heeft.
Wil je je badkamer volledig afmaken? Voeg dan een unieke en persoonlijke toets toe die extra karakter aan je interieur geeft. Je kan dat doen door bijzondere kleuren te gebruiken of een badkamermeubel of radiator met een opvallend design te kiezen!

11 02 2014
batibouw:badkamertrends
Ga naar de catalogus