Onmisbare tips om badkamerspiegels te kiezen

Tanden poetsen, make-up aanbrengen, haren kammen of gewoon handen wassen. We brengen heel wat tijd door voor de badkamerspiegel. Het is in de eerste plaats een onmisbaar en functioneel onderdeel van je badkamer. Maar daarnaast is het ook een design element. Badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen en uitvoeringen en voegen extra cachet toe aan je badkamerinrichting.

Badkamerspiegels op maat

Heb je een kleine of grote badkamer? Modern, retro of klassiek? Je vindt zeker een badkamerspiegel die aan je smaak beantwoordt en bij je badkamer past. Badkamerspiegels kan je in heel wat vormen en maten kopen. Rond, vierkant, rechthoekig,... In één stuk of twee aparte spiegels? Het is allemaal mogelijk. Ook qua look kan je vele kanten uit! 

Spiegelkasten

Spiegelkasten zijn heel populair en verenigen het beste van twee werelden. Ze zijn uitermate praktisch om discreet kleine badkamerspullen zoals tandpasta en ook medicijnen in op te bergen. Bovendien voegen ze extra cachet toe aan je interieur. Een absolute aanrader, zeker voor wie een kleine badkamer heeft waar er weinig plaats is voor badkamermeubels.

Badkamerspiegels met de juiste verlichting

Badkamerverlichting is heel belangrijk. Niet alleen omdat je genoeg licht moet hebben wanneer je voor de spiegel staat; je creëert er ook de juiste sfeer mee om volledig tot rust te komen. Badkamerspiegels met geïntegreerde verlichting combineren die twee eigenschappen. Ze zien er ook erg fraai uit. Zeker het overwegen waard dus!

Plaatsing en onderhoud

Badkamerspiegels zijn delicate gebruiksvoorwerpen die je met de nodige zorg moet behandelen. De plaatsing is precisiewerk en dat laat je dan ook best aan een specialist over. Ook aan het onderhoud moet je voldoende aandacht besteden. Zo blijft je badkamerspiegel in goede staat en blijft hij altijd blinken!

11 02 2014
badkamerspiegels
Ga naar de catalogus