Terug in de tijd met een bad op pootjes

Ben je op zoek naar een vrijstaand bad met een authentieke uitstraling? Dan is een bad op pootjes iets voor jou. Het vormt dé blikvanger in je badkamer en geeft de ruimte een heel aparte uitstraling. Baden op pootjes zijn aan een sterke opmars bezig en passen zowel in klassieke als moderne badkamers. Om er optimaal van te kunnen genieten, moet je badkamer wel groot genoeg zijn.

Terug naar de tijd van weleer

Vroeger vond je in bijna iedere badkamer een bad op pootjes. De ligbaden (of hoekbaden) zoals we ze vandaag kennen, bestonden nog niet. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een hoekbad, vooral uit praktische overwegingen. Maar alles komt terug, ook baden op pootjes. Ze zijn dan ook aan een echt revival bezig. De oorspronkelijke look is behouden, maar de baden zijn wel uitgerust met de meest moderne technologieën en materialen.

Bad op pootjes: centraal in je badkamer

Het esthetische aspect geeft bij veel mensen de doorslag wanneer ze een bad op pootjes kiezen. En, het moet gezegd, het zijn echte juweeltjes. Toch moet je vooraf overwegen of dit soort bad iets voor jou is. Je badkamer moet om te beginnen ruim genoeg zijn. Baden op pootjes worden doorgaans pal in het midden van de badkamer geplaatst. Als die niet groot genoeg is, komt het bad allesbehalve tot zijn recht. In kleinere badkamer staan baden op pootjes in feite gewoon in de weg.

Vrijstaand Lafiness bad

Ook bij Lafiness kan je een bad op pootjes verkrijgen. Het Symphonie-bad heeft de volgende kenmerken:

  • Vrijstaand bad
  • Materiaal: acryl
  • Kleur: wit
  • Afmetingen: 175 x 72 cm

 

Acryl is een materiaal dat niet alleen een elegante en eigentijdse uitstraling heeft. Het is ook heel stevig en gaat lang mee. Bovendien is het een heel onderhoudsvriendelijk materiaal: reden te meer om voor dit vrijstaand bad van Lafiness te kiezen.

Bad op pootjes: accessoires

Bij een bad op pootjes horen de nodige accessoires. Extra opties zijn altijd praktisch en leuk! Een badrekje voor je handdoek, een plaatsje voor zeep en shampoo,… Met de juiste sfeerverlichting en een streepje muziek zorg je voor een op en top romantische ervaring!

24 01 2014
bad-op-pootjes
Ga naar de catalogus