Infinito design badkamermeubels: de klasse en elegantie van een vijfsterrenhotel

Het is ronduit verbazingwekkend hoe enkele goedgekozen design badkamermeubels je badkamer kunnen optillen naar het niveau van een luxekamer in een vijfsterrenhotel. En geef nu toe: wie wil er niet elke dag wakker worden met het gevoel op reis te zijn?

Infinito design badkamermeubels: elegant en tijdloos

De Infinito-lijn van Lafiness zijn design badkamermeubels die goed staan in ieders badkamer. Hun tijdloos design, strakke uitvoering en elegante afwerking maken van je badkamer binnen de kortste keren je favoriete kamer in huis! Je zult met plezier je bed uithuppelen ’s ochtends.

Alle design badkamermeubels van Infinito zijn beschikbaar in wit gelakt, titaan gelakt en lichte eik. Ze sluiten naadloos aan bij je interieur en geven je badkamer een grootse uitstraling. De kristalheldere wastafel, uitgevoerd in polybeton, straalt pure, bijna klinische, hygiëne uit. Bovendien beschik je door de plaatsbesparende sifon over extra veel ruimte in de onderkast. Je kunt er bijvoorbeeld met gemak al je handdoeken kwijt. De led-verlichting boven de spiegel verlicht de hele ruimte op een heel natuurlijke en warme manier. Elke ochtend wordt een festijn. Binnen de kortste keren straal jij even hard als je badkamer!

Design badkamermeubels op jouw maat

De Infinito-wandkasten moeten wat betreft klasse en elegantie niet onderdoen voor de wastafels. De kolomkasten zijn beschikbaar in twee versies: een om links naast de wastafel te hangen en een voor rechts. Ook deze zijn te verkrijgen in wit gelakt, titaan gelakt en lichte eik. Met vier glazen leggers en een deur van 30 centimeter kun je met gemak al je spullen kwijt. En dat uiteraard in stijl!

Wil jij je badkamer ook de uitstraling geven van een luxe hotelkamer? Waarom zou je dan nog twijfelen? Kies voor de design badkamermeubels van Lafiness! Met de Infinito-lijn haal je pure klasse en elegantie in huis.

13 12 2013
Het is ronduit verbazingwekkend hoe enkele goedgekozen design badkamermeubels je badkamer kunnen optillen naar het niveau van een luxekamer in een vijfsterrenhotel.
Ga naar de catalogus