Meer comfort in de badkamer met deze badkameraccessoires

Een badkamer dient niet enkel mooi te zijn, maar vereist ook het nodige comfort! Een leuk design is al een stap in de goede richting. Door het gebruik van enkele handige badkameraccessoires zorgt u voor het gewenste comfort in uw badkamer. Daarom geven we enkele leuke tips mee om het comfort in de badkamer te verhogen:

Handdoeken eenvoudig drogen

Er is niets vervelender dan handdoeken die slecht drogen, waardoor je de volgende keer aan de slag moet met een vochtig exemplaartje. Voorkom dit vervelend kwaaltje door een stijlvolle en praktische handdoekhouder te gebruiken. Deze handdoekhouders zijn eenvoudig te bevestigen aan de wand en zorgen ervoor dat je de handdoeken op een goede manier kan laten drogen en verluchten. Handdoekhouders zijn beschikbaar in chroom of staal.

Een praktische toiletpapierhouder

Ook uw toiletpapier kan op een praktische en comfortabele manier in je badkamerinterieur worden verwerkt. Met bijvoorbeeld een handig WC-setje combineer je een borstelhouder en een toiletpapierhouder in één oplossing. Vaak heb je hier de optie om twee wc-rollen te bevestigen, waardoor je steeds beschikt over een reserverol. Praktisch en stijlvol!

Zeepverdeler

Een zeepverdeler of –dispenser zorgt ervoor dat je vloeibare zeep op een eenvoudige en hygiënische manier kan gebruiken. Met een druk op het pompje zorg je steeds voor de juiste hoeveel op maat van je behoefte. Voorkom zo ook zeepkringen op uw lavabo en gebruik een stijlvolle zeepverdeler in chroom of staal. Ook de bevestiging aan de wand is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Een must aan elke wastafel.

25 11 2013
Handdoekdroger badkamer
Ga naar de catalogus