Japans toilet: op en top hygiënisch

Een Japans toilet is het toppunt van hygiëne. Japanners hechten van oudsher veel belang aan hygiëne, maar staan ook voor snufjes en moderne technologie. Die twee eigenschappen worden perfect geïntegreerd in Japanse toiletten. Ze werken met een bedieningspaneel waarmee en hebben heel wat functies. Zo is er bijvoorbeeld een sproeiarm voorzien die je billen proper maakt na een toiletbezoek zonder dat er wc-papier aan te pas komt. Als je van hygiëne houdt, is een Japanse wc zeker iets voor jou!

Knopjes in overvloed op het Japans toilet

Een bezoekje aan een Japans toilet is een echte belevenis. Het bedieningspaneel ziet er indrukwekkend uit en beschikt over een heleboel knoppen. De voornaamste en meest gebruikte knop is die voor de bidet, die je in verschillende standen kan verstellen. De temperatuur van de wc-bril kan je regelen en naar hartenlust aanpassen. Er is ook een knop voorzien waarmee je de temperatuur van het water dat uit de bidet komt, kan bepalen. Verder zorgt een geurverspreider ervoor dat je toilet altijd fris ruikt. 

Japans toilet 2.0

Wil je nog meer snufjes? Dan kies je voor de luxueuze uitvoering van het Japans toilet. Zo kan je je favoriete muziek afspelen terwijl je je behoefte doet of de sfeerverlichting gebruiken voor een extra relaxerende toiletervaring. Verder zijn er ook modellen verkrijgbaar met airconditioning en modellen die via sensoren in de wc-bril het vetgehalte in je lichaam meten. Tegenwoordig is er ook de mogelijkheid om via je smartphone verbinding te maken en bijvoorbeeld je toiletbezoek te analyseren.

Douchearm voor een ultrafris gevoel

De douchearm is nog altijd de meest gebruikte functie van Japanse toiletten. Nadat je je behoefte hebt gedaan, komt er automatisch een sproeiarm tevoorschijn die je billen perfect proper maakt en daarna droogt. Zo heb je echt een verfrissend gevoel na je toiletbezoek!

04 11 2013
 Japans toilet
Ga naar de catalogus