Uitgietbak: gebruiksvriendelijk manusje-van-alles

Een uitgietbak is het sanitaire toestel dat bij uitstek uitblinkt in multifunctionaliteit. Soms beseffen we niet goed hoeveel we een uitgietbak gebruiken. Hij komt altijd van pas in de wasplaats om emmers te vullen, leeg te maken, dweilen te spoelen, je handen te wassen,… Tegenwoordig zijn er uitgietbakken verkrijgbaar die niet alleen praktisch zijn, maar er ook nog eens mooi uitzien.   

Waarvoor uitgietbak gebruiken?

Uitgietbakken kan je op allerlei plaatsen gebruiken: niet alleen in de wasplaats, maar ook in de garage of de kelder. Ze zijn ontzettend handig en erg gebruiksvriendelijk. Ben je bezig met poetsen en schrobben of wil je je terras onder handen nemen? Dan kan je de uitgietbak gebruiken om de emmers met water uit te gieten. Aan een uitgietbak kan je ook zelfs de afwas doen of allerlei spullen afspoelen. Je doet er goed aan om er ook een kraan boven te installeren zodat je altijd water bij de hand hebt. Let er dan wel op dat je de kraan zodanig installeert dat er een emmer onder past.

Duurzaam materiaal en regenwater

Aangezien uitgietbakken veel worden gebruikt, moeten ze duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen. Het materiaal waaruit ze zijn gebruikt, is dus van groot belang. Bij Lafiness kan je uitgietbakken verkrijgen die bestaan in een composiet constructie van hoogwaardig polypropyleen. De ideale oplossing voor allerlei sanitaire besognes die ook nog eens lang meegaat. Verder zijn uitgietbakken ook milieuvriendelijk. Net zoals toiletten, een wasmachine of een buitenkraan kan je ze immers perfect aansluiten op een regenwaterpomp. 
 

Uitgietbak van Lafiness

De uitgietbak (of uitstortbak) van Lafiness heeft een aantal snufjes in petto die je de was en de plas alleen maar vergemakkelijken. Hij heeft een geïntegreerde handdoekhouder aan beide zijden. De accessoires zijn bovendien niet te versmaden:
- Inox rail met zeepschaaltje;
- Rooster en druipvlak;
- Ophanghaken.

In de verpakking vind je een afvoerplug met stop en overloopset en een bevestigingsset zodat je hem zelf kan installeren. De afmetingen zijn: 55 cm (breedte) x 41,3 cm (hoogte) en 45 cm (diepte).

17 09 2013
Uitgietbak: gebruiksvriendelijk manusje-van-alles
Ga naar de catalogus