Antibacteriële wc bril: altijd een proper toilet

Wc brillen vind je tegenwoordig in alle mogelijke uitvoeringen, vormen en kleuren. Aan het comfort,  het design en de functionaliteit wordt tegenwoordig heel veel aandacht besteed. Maar sommige fabrikanten gaan nog een stap verder en hebben zich op het hygiënische aspect toegelegd. De antibacteriële wc bril is het toppunt van reinheid in je toilet. Deze toiletbril roept bacteriën een halt toe zodat hij altijd zuiver en netjes blijft.

Wc brillen broedplaatsen met bacteriën 

Toiletbrillen zien er altijd erg proper en glanzend uit, maar schijn kan bedriegen. Voor bacteriën is het één van de favoriete plaatsen om zich te nestelen. De wc bril staat in de top vijf van plekken met de grootste concentratie aan bacteriën. Het is dan ook geen overbodige luxe om voor een antibacteriële wc bril te kiezen. Daarmee geef je de bacteriën geen schijn van kans en wordt je toilet een hygiënische plek voor jou en je gezin, maar ook voor je gasten.

Antibacteriële wc bril: comfortabel en degelijk

Een antibacteriële wc bril is gemaakt uit materiaal dat bacteriën afstoot. Voor de rest beantwoordt hij – net zoals andere wc brillen – aan de strengste eisen op het gebied van comfort, kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid. Als je erop plaatsneemt, voelt dit soort toiletbril erg zacht aan. Wc brillen worden veel gebruikt en moeten dus degelijk zijn en lang meegaan. Ook op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid scoren antibacteriële wc brillen erg goed.   
    

Toiletbrilreiniger

Je kan een antibacteriële wc bril ook combineren met een toiletbrilreiniger. Het is een automaat die een reinigende antibacteriële vloeistof bevat. Via een doseerknop kan je de vloeistof op het toiletpapier aanbrengen. De toiletbezoeker kan er de toiletbril vóór en na het toiletbezoek snel en effectief mee reinigen zonder hem aan te raken. Toiletbrilreinigers zien er tegenwoordig heel stijlvol uit en passen in elk soort toilet.   

30 10 2013
antibacteriële wc bril
Ga naar de catalogus