Lafiness van de partij op Tips & Tricks event

Ben je een doe-het-zelver en wil je live zien hoe je een inloopdouche installeert, een muur metselt, een stopcontact plaatst of een hellend dak isoleert? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Tips & Tricks, het actief event voor zelf betaalbaar (ver)bouwen. Wat staat er op het programma? Beleving, opleiding en interactie! Niet zomaar rondslenteren dus langs verschillende stands, maar echt iets bijleren. Ook Lafiness zal van de partij zijn!

Niet voor luiaards

Van 21 tot en met 24 november vindt de eerste editie van Tips & Tricks plaats, een buitenbeentje in het beurslandschap. Het event kondigt zich met een kwinkslag aan als: ‘Niet voor luiaards’. Het is de ideale gelegenheid om op een actieve manier kennis te maken met het productgamma van verschillende fabrikanten. Tijdens interactieve workshops en leersessies krijg je professionele uitleg over allerlei klussen en producten. Zo wordt Tips & Tricks een evenement waarbij het uitwisselen van kennis en ervaringen centraal staan.

Betaalbaar wonen

Ben je bezig met een nieuwbouw of een verbouwing? Dan ben je bij Tips & Tricks aan het juiste adres. Dankzij de nuttige tips en advies op maat kan je zelf een deel van de werkzaamheden voor je rekening nemen. Resultaat? Een fikse kostenbesparing! Wonen betaalbaar houden is dan ook een van de belangrijkste doelstellingen van Tips & Tricks.

Tips & Tricks: live workshop

Tijdens Tips & Tricks kan je live workshops bijwonen over zowel ruwbouw, afwerking, inrichting als meer technische topics. Gespecialiseerde bedrijven tonen je hoe klussen worden uitgevoerd. Alles wordt op grote schermen geprojecteerd zodat je niets hoeft te missen. En alle informatie kan je daarna online consulteren, samen met de video’s. Voor deze sessies zijn de plaatsen beperkt, dus op tijd inschrijven is de boodschap!

Lafiness op Tips & Tricks

Ook Lafiness zal dus van de partij zijn op het Tips & Tricks event. Wij geven dan ook enkele interactieve workshops, waarin we je tonen hoe je een staande wc vervangt door een ophang wc, hoe je een handenwasser installeert en hoe je een inloopdouche plaatst. Een presentator geeft daarbij stap voor stap de nodige uitleg, en beantwoord al je bijkomende vragen. Na de workshop ben je uiteraard heel welkom aan onze stand, waar je aan de hand van enkele duidelijke instructiefilmpjes nog veel meer doe-het-zelf tips krijgt!

Praktische info

Toegangsprijs

20 euro per persoon

Data

Van donderdag 21 tot en met zondag 24 november 2013.

Openingsuren

do - vrij: 13u - 21u

za - zo: 10u - 19u

Plaats

Antwerp expo

Jan Van Rijswijcklaan 191

2020 Antwerpen

Contact

E-mail: info@tipsentricks.be

T: +32(0)9 241 93 72

04 10 2013
Tips & tricks event
Ga naar de catalogus