Baden in stijl dankzij een leuk hoekbad

Ben je gek op design, maar beschik je niet over de meest ruime badkamer? Dan zijn hoekbaden vaak een leuke oplossing. Design is leuk, maar betaalbaar? Uiteraard zijn hoekbaden beschikbaar in verschillende prijsklassen en afmetingen. Doorloop alvast onze catalogus voor een compleet overzicht van de verschillende modellen hoekbaden.

Bij Lafiness beschikken we over een rijk aanbod hoekbaden. Ons gamma is onderverdeeld in standaard, comfort, luxe en prestige uitvoeringen, met andere woorden, voor elk wat wils. Door de speciale vormen zijn het ware eyecatchers in je badkamer. Door hun acryl uitvoering zijn ze niet enkel oerdegelijk en houden ze beter hun warmte bij, maar ogen ze ook zeer strak en stijlvol.

De afwerking van je hoekbad                      

Voor de afwerking van je hoekbad zijn er verschillende opties. Het belang van een mooie afwerking van je hoekbad valt niet te ontkennen. Het is werkelijk de kers op de taart en geeft je hoekbad een extra dimensie.

Zo is er de mogelijkheid om je hoekbad af te werken met enkele stijlvolle badpanelen rondom het hoekbad.  Eenvoudig en snel te monteren. Op deze manier geven de badpanelen een strakke en egale look aan je hoekbad. Heb je het liever iets minder strak? Dan kan je opteren om je hoekbad te betegelen. Beide opties zijn perfect mogelijk, alles hangt af van de look die je voor ogen hebt.

21 06 2013
Design hoekbad, voor elk wat wils
Ga naar de catalogus