De verschillende designs in wastafels

Een wastafel is en blijft een van de blikvangers in onze badkamer en bepaalt voor een groot deel de uitstraling. Bovendien is het een onderdeel dat erg veel wordt gebruikt. Ben je op zoek naar een nieuwe wastafel? Waarom kies je dan niet voor een design model? Het geeft je badkamer een fraaie look en levert een echte meerwaarde op. En er is een ruime keuze, zowel qua formaten als qua materiaal.

Design wastafels: mogelijkheden te over

Design wastafels hebben dikwijls een minimalistisch ontwerp en kan je er met één oogopslag uitpikken. Ze worden soms uit steen gemaakt, hebben een platte en discrete vorm en worden gecombineerd met kranen die in de muur zijn ingebouwd. Ze kunnen vierkant maar evengoed rond zijn. Ook qua kleur zijn er verschillende mogelijkheden: zowel lichte als donkere varianten zijn mogelijk. Hou wel rekening met de lichtinval in de badkamer als je de kleur kiest. Als er weinig licht is, kies je best geen al te donkere tint.

 

Opbouwwastafels

In design badkamers zien we ook soms waskommen terugkomen die op het wastafelblad worden geplaatst. Ze kunnen ook op een houten oppervlakte worden geplaatst. Je merkt het: voor de keuze van de vorm én het materiaal is er keus te over. Een opbouwwastafel is een elegante oplossing die populair is en bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Wat dacht je van een ‘golvend’ model? Echt iets voor avonturiers die op zoek zijn naar iets speciaals.

 

Design wastafels: degelijkheid en onderhoud

Wanneer je op zoek gaat naar een design wastafel, laat je je vooral leiden door de look. Maar verlies ook het duurzame aspect niet uit het oog. Wastafels worden dagelijks door meerdere mensen gebruikt en moeten tegen een stootje kunnen. Kies dan ook een degelijk model dat lang meegaat. Hou verder ook rekening met de onderhoudsvriendelijkheid. Hoe sneller je wastafel gepoetst is, hoe beter!

18 04 2013
Design wastafels zijn in verschillende formaten en materialen verkrijgbaar
Ga naar de catalogus