Retro interieur? Installeer een retro handenwasser

Retro is weer helemaal in! Ook is het zo dat wooninrichtingen in landelijke stijl (ook wel eens cottage genoemd) op dit moment razend populair zijn. Hiermee gaat gepaard dat de belangrijkste onderdelen van de woning ook meer en meer in deze stijl ontworpen worden.

Ben jij ook absoluut een fan van een badkamer of toilet met een landelijk karakter? Of wil je het nog ietwat neutraal houden met een landelijke toets? Een retro handenwasser is al een goede start om het kleinste kamertje meteen het gezelligste kamertje van het huis te maken!

Retro handenwasser: een vleugje cottage in huis halen

Bij het inrichten van je woning zijn er steeds een paar elementen die de landelijke stijl definiëren. Allereerst zijn de kleuren van groot belang. Het kleurenpallet van een landelijke inrichting beperkt zicht vaak tot natuurlijke kleuren. Zandkleuren en aardetinten en warmere wittinten zijn bijvoorbeeld heel populair en geschikt voor een landelijke inrichting. Let er op het gebruik van spierwit te vermijden, want dit oogt te kil en te steriel om de cosy atmosfeer van een landelijke stijl te scheppen. Heb je het toch liever wat levendiger, zonder af te stappen van landelijk of retro? Probeer eens wat te experimenteren met de zachtere pasteltinten!

Landelijk meubilair en landelijke accessoires hebben steeds een specifieke stijl van design en ontwerp. Vaak wordt er gebruik gemaakt van authentiek model van vroeger, waarvan dan een replica wordt nagemaakt.

Dit is ook dikwijls van toepassing wat betreft retro handenwassers. In combinatie met een wastafel of toilet in landelijke stijl, kan je door middel van je inrichting van nature uit een gezellige en warme sfeer scheppen! Retro handenwassers zijn in talloze modellen, maten en uitvoeringen beschikbaar.

 

Lafiness retro handenwassers

Ook bij Lafiness kan je uiteraard terecht om dat vleugje landelijkheid toe te voegen aan je inrichting… Bekijk zeker onze collectie retro handenwassers om inspiratie op te doen!

04 04 2013
Met een retro handenwasser haal je een vleugje cottage in huis!
Ga naar de catalogus