Een mooie selectie aan design douchestangen

Met een douchestang kan je de hoogte van je douche verstellen. Het is een verticale stang die in de muur wordt bevestigd en waaraan een steunpunt is voorzien om de douchekop in te schuiven. De hoogte verstellen is in een vingerknip gebeurd. Heel handig wanneer personen met een verschillende lengte van dezelfde douche gebruikmaken. Uiteraard wil het oog wat en hebben douchestangen tegenwoordig een stijlvolle uitstraling.

Douchestang vestellen

Een douchestang kan bij elk type douche gebruikt worden: in een douchecabine maar ook in een bad-douche-combinatie of inloopdouche. De steun voor de douchekop is in de meeste gevallen voorzien van een draaiknop die je vastdraait op de hoogte die je verkiest. Om ze te verstellen draai je ze los en schuif je het steunpunt omhoog of omlaag. Je kan de douchekop ook uit het steunpunt nemen om hem vrij te gebruiken en andere lichaamsdelen te besproeien.

 

In harmonie met het kraanwerk

De douchestang vormt een geheel met de doucheslang en de douchekop. Zorg er dan ook voor dat ze perfect bij elkaar passen. In heel wat badkamers wordt een verchroomde versie gebruikt. Een doucheset is een all-in-one pakket waarbij de materialen en de kleur sowieso op elkaar zijn afgestemd. Als je douche in het bad is geïnstalleerd, gebruik je hetzelfde materiaal voor je badkraan. Tegenwoordig zijn er heel wat design douchestangen verkrijgbaar in allerlei vormen en verschillende afmetingen. Je vindt dus vast en zeker een model dat bij je badkamerinterieur past.

 

Lafiness douchestangen: duurzaam en fraai

Douchestangen worden veel gebruikt en moeten dus degelijk zijn. Zorg er ook voor dat ze stevig in de muur zijn verankerd. Ook het steunpunt dat je kan vast- en losdraaien moet van goede kwaliteit zijn. Zo kan je optimaal en lange tijd van je douche blijven genieten. De douchestangen van Lafiness beantwoorden aan al deze criteria en hebben een echte design look. Ideaal dus om je douche mee uit te rusten!

08 04 2013
Met een douchestang kan je de hoogte van je douche gemakkelijk verstellen.
Ga naar de catalogus