Douchezuilen: functionaliteit met een hip design

Met de opkomst van de regendouches en de grote douchekoppen, zien we de douchezuilen en douchepanelen weer helemaal hot worden! Een douchezuil stelt je in staat om van je douche, en meteen ook je badkamer, een waar stijlicoon te maken…

Douchezuilen: duurzaam design

Ook in de badkamer zien we geregeld nieuwe trends opduiken. En het gebruik van een douchezuil is daar absoluut een van. Een beïnvloedende factor is ongetwijfeld het razende succes van de “oversized” douchekoppen. We zien dat mensen steeds meer kiezen voor extra comfort onder de douche in de vorm van massage stralen, wellness functionaliteiten en een grote douchekop.

 

Een gevolg van de inburgering van zulke douchekoppen, is dat het extra gewicht moet worden gedragen en ondersteund worden door een stevige basis. Een douchezuil wordt juist in die materialen vervaardigd, om het evenwicht te houden tussen design en duurzaamheid!

 

Op zoek naar een douchezuil? Keuze en mogelijkheden genoeg van Lafiness

Douchezuilen zijn er werkelijk in alle geuren en kleuren en uitvoeringen. Zo kan je bijvoorbeeld voor een douchezuil kiezen met een mengkraan of met een thermostaatkraan.

 

Bij een mengkraan dien je door middel van het bedienen van de kraanhendel, de gewenste watertemperatuur te vinden. Bij een thermostaatkraan kunt u de douchekraan makkelijker instellen op de temperatuur die voor u aangenaam is, doordat de temperatuur afleesbaar is op de douchezuil of douchepaneel. In het algemeen wordt er meer gekozen voor een thermostatische kraan, hoofdzakelijk omwille van de gebruiksvriendelijkheid en de technologische innovaties.

 

Veel douchezuilen bieden bovendien de mogelijkheid om je douche tot wellness pareltje van formaat om te toveren: massage jets en massage units, ergonomische watermassage, … Noem maar op, met een degelijke douchezuil is het mogelijk!

 

Lafiness douchezuilen: kwaliteit en design hand in hand

Bij Lafiness kan je uiteraard ook steeds terecht voor de douchezuil of het douchepaneel uit je dromen! Lafiness biedt een uniek gamma aan douchezuilen aan, waarbij je een zeer uitgebreide keuze hebt tussen het meer klassiekere, of het modernere design. 

 

We hebben dus voor ieder wat wils in petto… Aarzel dus niet ons te contacteren!

13 03 2013
Lafiness douchezuilen: duurzaamheid en design
Ga naar de catalogus