Een wastafelkraan die bij je interieur past

Wastafels vind je in heel wat verschillende formaten en vormen. Voor wastafelkranen geldt net hetzelfde. Er zijn eengreeps-of tweegreepswastafelkranen en je hebt keuze uit verschillende designs. Je kan dus perfect een model vinden dat aan je persoonlijke smaak beantwoordt en bij de stijl van je badkamer past. Belangrijk is niet alleen de uitstraling, ook de degelijkheid is van tel.

Verschillende formaten, verschillende stijlen

Kranen zijn sowieso blikvangers in een badkamer of keuken. Het zijn echte pronkstukken die je zorgvuldig uitkiest. Want als ze uit de toon vallen, kunnen ze je interieur om zeep helpen. Zorg er dus voor dat je een model kiest dat bij de stijl van je badkamer past. Er is keuze genoeg: van klassiek over modern tot retro en design. Ook qua vorm en uitvoering zijn er ontelbare mogelijkheden.

 

Wastafelkraan ingebouwd in badkamermeubel

Een wastafelkraan, ook wel lavabokraan genoemd, is geschikt voor zowel wastafels als badkamermeubels. Om praktische redenen wordt een wastafelkraan meestal ingebouwd in het badkamermeubel. Zo ontstaat er genoeg ruimte om er allerlei dingen rond te plaatsen. Maar daardoor valt een lavabokraan des te meer op. Kies dus een model dat er fraai uitziet en je een goed gevoel geeft telkens je de badkamer binnenstapt.

 

Degelijke wastafelkranen

Wastafelkranen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar: als eengreeps- of tweegreepskraan, staand model of aan de wand gemonteerd. Let erop dat je – behalve het design – ook een kwalitatief en praktisch model kiest. Zo imponeer je je gasten niet alleen met het design, maar kan de lavabokraan ook tegen een stootje en gaat ze lang mee. De wastafelkranen van Lafiness beantwoorden aan al deze eisen. Ze zijn duurzaam waardoor je er lang van kan genieten. En reken maar dat je je ogen er niet van af kunt houden wanneer je de badkamer betreedt.

11 03 2013
Wastafelkranen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en stijlen.
Ga naar de catalogus