Extra genieten met handige opties van een whirlpoolbad

Wie houdt er niet van bubbels? Iedereen, toch! Een whirlpoolbad van Lafiness is zowat het summum van wellness. De bodem- en zij-jets blazen zachtjes lucht in het water. Het is een ingebouwd systeem waarbij je met een druk op de knop een heerlijke onderwatermassage beleeft. En je kan er nog een heel aantal opties bijnemen waardoor het extra genieten wordt.

Hoekbad of duobad?

Sprankelende luchtbellen die je lichaam verwennen: dat is in een notendop waarvoor een whirlpool of jacuzzi staat. Whirlpoolbaden zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen waardoor ze in iedere badkamer passen. Ook een hoekbad behoort tot de mogelijkheden. Zo kan je – ook wanneer je een kleinere badkamer hebt – heerlijk relaxen. In een whirlpoolbad kom je volledig tot rust, maar je kan ook een duobad kiezen en er samen met je partner van genieten.

 

Whirlpoolbad met waterval en muziek

Stromend water spreekt altijd tot de verbeelding. Wanneer je voor een ‘waterval’ of badfontein kiest, voel je het warme water langs je hals glijden. Een heerlijk gevoel, zeker in combinatie met de hydrojets van het whirlpoolbad. Om een ontspannen sfeer op te wekken, mag een streepje muziek niet ontbreken. Tegenwoordig zijn er whirlpoolbaden verkrijgbaar met ingebouwde radio- en cd-speler. De boxen zijn in de badkuip geïntegreerd. Ideaal dus om je favoriet muziek altijd binnen handbereik te houden.

 

Kleur- en lichtspel in je whirlpoolbad

Er zijn heel wat opties die je bij een whirlpool kan nemen. Aromatherapie prikkelt de zintuigen en bezorgen je extra genot. Terwijl je in het bad lekker onderuit gezakt ligt, verspreiden zich de heerlijkste geuren en zal je meteen wegdromen. Of chromotherapie? Met de juiste verlichting in verschillende kleuren creëer je een romantische sfeer! Hou je het liever wat soberder? Plaats dan theelichtjes op de rand van het bad. En waarom neem je er om het extra gezellig te maken ook geen glaasje… bubbels bij?

25 02 2013
Met de juiste opties bij je whirlpoolbad wordt het extra genieten.
Allez-vers le catalogue