Regendouche en douchefontein: dubbel genieten van stromend water

Water speelt een belangrijke rol bij genieten in de badkamer. Een heerlijk lang bad kan heel louterend werken. Stromend water voegt nog een extra dimensie toe aan wellness in de badkamer. Een regendouche en een douchefontein zijn twee wondermiddelen die niet mogen ontbreken in je badkamer. Ze zorgen ervoor dat je douchebeurt verandert in een oase van genot en rust.

Regendouche: een zachte regenbui

Niets zo heerlijk als water op je lichaam voelen na een lange werkdag of intensief sporten. Je voelt je als herboren wanneer je uit de douche stapt. Een gewone douche kan al enorm deugd doen, maar een regendouche gaat nog een stap verder. Regendouches hebben, volledig terecht, het imago heel ontspannend te zijn. Dankzij de extra grote douchekop lijkt het alsof je een zachte regenbui over je heen krijgt. De waterstraal stort niet in alle hevigheid neer, maar verspreidt zich langzaamaan over je lichaam.

 

Douchefontein dompelt je volledig onder

Wil je nog een extra dimensie toevoegen aan wellness in je badkamer? Kies dan voor een douchefontein. Daarmee wordt er een dunne ‘gleuf’ in een muur ingebouwd waaruit water stroomt. Het is alsof je onder een fontein staat wanneer je het water over je heen krijgt. Een douchefontein tref je soms ook aan in saunacentra of andere wellness oorden en het is echt een bijzondere belevenis. Hou er wel rekening mee dat je er veel water mee verbruikt. Ideaal dus om een of twee keer per douchebeurt te gebruiken.

 

Ecologische regendouches

Ga je voor een regendouche? Dan kan je kiezen uit verschillende formaten. Hoe groter de douchekop, hoe meer water er verbruikt wordt. Een regendouchekop verbruikt al snel 25 liter per minuut, terwijl een gewone douchekop 11 liter per minuut verbruikt. Met een ecologische regendouchekop kan je het waterverbruik beperken. Daarmee verbruik je zo’n 17 liter per minuut. Hou er ook rekening mee dat je een grotere afvoer moet voorzien wanneer je een regendouche installeert.

19 02 2013
Met een regendouche in combinatie met een douchefontein is het dubbel genieten van stromend water.
Allez-vers le catalogue