Met een Lafiness-wc zit je altijd goed

Heb je weinig zin om je hoofd te breken over het kleinste kamertje? Kies dan voor een Lafiness-wc. Wij hebben gegarandeerd een exemplaar dat perfect is voor jou. Nog niet overtuigd? Lees dan snel verder.

Lafiness helpt je waterverbruik verminderen

Met een Lafiness-wc beperk je het waterverbruik van je gezin. Al onze wc’s beschikken over een waterbesparende functie die niet alleen gunstig is voor jouw waterfactuur, maar ook voor het milieu. Wil je graag nog verder gaan? Dan hebben we een toilet met spoelkeuzeknop en spoelonderbreker voor je. Zo geef je aan of je een kleine of grote boodschap deed en kun je de spoelbeurt op ieder moment onderbreken om je waterverbruik extra in te perken. Graag gedaan!

Onze wc’s zijn hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Je ontkomt er niet aan: een toilet moet je regelmatig poetsen. Maar je kunt jezelf wél een handje helpen. Een wc met ‘quick release system’ (waarbij je de zitting eenvoudig van het toilet kunt halen) is hygiënisch en makkelijk, net als een antibacteriële bril of een toilet zonder spoelrand. Zo’n rimless wc, een van de nieuwste innovaties, is net zoals al onze andere wc’s zuinig in gebruik.

Lafiness wc-brillen: voor elk wat wils

Onze toiletbrillen zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, stijlen en kleuren. Zo vind je gegarandeerd een model dat bij jouw inrichting past. En voor wie naast looks ook houdt van rust in het kleinste kamertje is een softclose toiletbril een must. Uiteraard zonder aan elegantie of smaak in te boeten!

Een oplossing voor het kleinste kamertje

Heb je een erg klein toilet? Dan is een ophang-wc geknipt voor jou. Doordat het waterreservoir wordt weggewerkt in de muur, neemt een hangtoilet veel minder ruimte in dan een staand toilet. Tegelijkertijd hoef je niet te vrezen voor je interieur: de ophang-wc’s van Lafiness zijn elegant, en komen zowel in klassieke als moderne uitvoeringen.

Een Lafiness-wc installeer je makkelijk zelf

Het toilet van je dromen gevonden? Installeer het zelf! Onze tutorials helpen je op weg.

19 07 2018
Ga naar de catalogus