De wc-rolhouder als finishing touch voor je badkamer of toilet

De tijd dat een wc-rolhouder een louter functioneel element in je badkamer of toilet was, is voorbij. Als je je hele badkamerdesign met het nodige oog voor detail uitkiest, kunnen je wc- of badkameraccessoires dus niet achterblijven.

Wc-rolhouders in alle vormen en maten

Omdat er niet gediscussieerd wordt over geuren en kleuren – en al zeker niet op het toilet – bestaan toilethouders in allerlei uitvoeringen. Je vindt dus zeker een exemplaar dat perfect is voor jou! Al heb je eerst wel wat knopen door te hakken:

  • Hout, kunststof, chroom, … Het zijn allemaal degelijke en onderhoudsvriendelijke materialen. Wat geniet jouw voorkeur?
  • Kleur: hou je het subtiel of ga net voor heuse ‘colour blocking’?
  • Verkies je een model dat je aan de muur bevestigt of liever een staand model omdat je geen gaten in je muur wilt?
  • Opteer je voor een exemplaar met of zonder klep?

Wie het kleine niet eert …

Net omdat een wc-rolhouder vaak in het kleinste kamertje terug te vinden is, is het belangrijk dat er geen enkel element uit de toon valt. Stem je wc-rolhouder eerst en vooral af op het soort toilet en de handenwasser. Wil je spelen met optische effecten om de ruimte groter te laten lijken? Dan kies je het best voor een toiletpapierhouder in chroom die het licht reflecteert. Of voor een combinatie met een wc-borstelhouder.

De juiste wc-rolhouder voor een harmonieuze badkamer

In je badkamer wil je evenmin een kakofonie van badkameraccessoires. Je wilt er net tot rust komen.  Samen met een toiletborstel, handdoekrek en zeepschaal is een wc-rolhouder een onmisbaar object. In je badkamer heb je wellicht ook ruimte voor een reserve-wc-rolhouder, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.  De toilethouders van Lafiness zijn in elk geval elegant, licht en komen in vrijwel elke badkamer tot hun recht.

 

17 07 2018
Ga naar de catalogus