Een complete douchecabine installeren: een aanrader?

Douches zijn er in alle soorten en maten. Heb je weinig ruimte in je badkamer, dan is een complete douchecabine een uitstekende keuze. Niet alleen zijn zulke douches compact, ze zijn ook erg makkelijk te installeren en bieden bovendien alle comfort.

Het genot van een eigen douche

Niets zo heerlijk als ’s morgens de dag beginnen met een verkwikkende douche. Ook ’s avonds na een drukke werkdag of na een intense sportsessie kan een douchebeurt enorm deugd doen. Bouw je een nieuwe badkamer of voorzie je een renovatie? Dan is een douche een absolute must. Natuurlijk heb je de keuze tussen tal van opties. Een inloopdouche is erg trendy, maar helaas niet haalbaar in elke badkamer. Heb jij maar een beperkt aantal vierkante meters ter beschikking? Dan zijn een complete douchecabine of een bad-douchecombinatie prima alternatieven.

Troef in een kleine badkamer

In een badkamer met beperkte oppervlakte telt elke millimeter. Door een kant-en-klare douchecabine te installeren, los je alvast een belangrijk probleem op. Je hoeft je het hoofd niet te breken over extra douchewanden, een douchebak of een verhoogde vloer ... Als je een complete douchecabine in huis haalt, heb je meteen al het nodige om  comfortabel te douchen op een beperkte oppervlakte. Zo houd je nog voldoende ruimte over voor je badkamermeubelen, eventueel een bad en – welja – stemmige decoratie.

Makkelijk te installeren

Niets makkelijker dan een complete douchecabine te installeren. Je hoeft zelf niets meer uit te tekenen of te construeren. Een douchecabine is een kant-en-klaar product, dat je enkel nog moet aansluiten op de waterleiding en op een afvoerbuis. Het enige waar je natuurlijk goed moet op letten zijn de afmetingen van de cabine.

Het comfort van een complete douchecabine

Vergis je niet: een douchecabine biedt alle comfort dat je je kunt wensen. Wil je een thermostatische kraan, een spaardouchekop of een regendouche? Het is allemaal mogelijk!

27 07 2017
Ga naar de catalogus