Gezellig baden met je partner: kies voor een duobad

Je hebt ‘douchemensen’ en ‘badmensen’, dat weten we allemaal. Behoren jij en je partner allebei tot de laatste categorie? Dan is een duobad de ultieme bron van genot en gezelligheid. In zo’n bad passen jullie beiden zonder problemen. En je hebt er niet eens veel extra badkamerruimte voor nodig. Gedaan dus met dat wriemelen en wringen in een eenpersoonsbadkuip!

Comfortabel baden met twee

Een duobad is zo ontworpen dat twee personen er makkelijk comfortabel in kunnen liggen. In een gewoon ligbad is er altijd iemand die de minst aangename positie moet innemen. Dit probleem heb je niet langer met een duobad, want de afvoer bevindt zich in het midden, zodat niemand erdoor gestoord wordt. Glaasje cava erbij, muziekje, en jullie zijn vertrokken voor een heerlijke tête à tête … in bad!

Een duobad kiezen

Duobaden zijn meestal gemaakt uit hetzelfde materiaal als standaard baden: kunststof of composiet. En ze bestaan in allerlei vormen. Zitten jullie het liefst tegenover elkaar? Of verkies je om naast elkaar te liggen? Alles kan! Er bestaan vrijstaande baden, ronde, hoekige, ovale of hoekbaden, klassieke of moderne duoligbaden. In zowat elke badkamer kun je bovendien een duobad installeren.

Een duobubbelbad voor nog meer gezelligheid

Een whirlpool in je badkamer geeft je natuurlijk nog meer mogelijkheden. Sommige bubbelbaden zijn zo ruim dat zelfs de kinderen erbij kunnen komen zitten. Sportambities? Een whirlpool helpt je spieren te ontspannen na een inspanning. Maar het is ook gewoon heerlijk om samen in weg te dromen.

04 05 2017
Ga naar de catalogus