Deze dingen zijn puur genieten in je badkamer

Iedereen heeft weleens van die weken waar geen einde aan lijkt te komen en waar je zenuwen strakgespannen van gaan staan. Je holt van meeting naar meeting, van presentatie naar lunch. Je weet niet waar je hoofd staat tot … eindelijk, éindelijk het moment daar is: vrijdagavond. Tijd voor totale ontspanning, en dat heb je dubbel en dik verdiend. We geven je maar al te graag het recept om jezelf te verwennen en puur te genieten in je badkamer.

 

Muziek brengt je naar hogere sferen

De ene associeert loungemuziek met wellness, de andere wordt net onrustig van repetitieve beats. Kies vooral een muziekstijl waar je helemaal zen van wordt. Een diepe jazzstem à la Nina Simone? Lichte pianotoetsen van Chopin? Of zomerse reggae? Wat je ook opzet, stem de sfeer helemaal af op waar jij zin in hebt. Heb je dimlichten in de badkamer, maak het dan een beetje duister, steek enkele kaarsen aan en laat het bad vol lopen.

Ontspannende geuren

Geuren zijn zeer geschikt om te ontspannen. Kies een badolie of geurkaars met je favoriete geur. Geen inspiratie? Lavendel, tijm en pepermunt hebben een kalmerende werking, en dat komt wellicht altijd van pas.

Rust in je badkamer is rust in je hoofd

Of je nu moderne of eerder een klassieke badkamer hebt: in een opgeruimde badkamer kun je veel beter ontspannen. Neem een minuut de tijd om rondslingerende kleren of handdoeken in de wasmand te kieperen. Rangschik de tandenborstels netjes in de beker en berg andere overbodige voorwerpen weg. Visuele rust geeft ook mentale rust.

Puur genieten: met een film in bad

Wil je helemaal genieten en de hele wereld rondom jou vergeten? Kies dan je favoriete film of serie en installeer je laptop naast het bad. Af en toe wat heet water toevoegen en je kunt een hele tijd genieten. Liever nog wat rustiger? Neem je favoriete magazine of een romantisch boek mee in bad en laat je meevoeren naar andere sferen …

02 05 2017
Ga naar de catalogus