Zoveel stijlen, zoveel wastafels

Van alle badkamermeubels gebruik je je wastafel ongetwijfeld het meest. Er gaat geen dag voorbij zonder dat je aan je wastafel staat om je tanden te poetsen, je lenzen in te brengen of je even op te frissen. De keuze van de juiste wastafel is dan ook cruciaal. Niet alleen moet je erop letten dat je een praktisch en onderhoudsvriendelijk model in huis haalt, ook de stijl speelt natuurlijk een belangrijke rol. We helpen je graag kiezen.

Retro of eigentijds?

De look van je wastafel moet aansluiten bij de algemene inrichting van je badkamer. Ben je een liefhebber van retro of wil je liever eigentijds design met uitgepuurde vormen en strakke lijnen? Sowieso heb je qua wastafels een waaier aan mogelijkheden, ongeacht de stijl die je voorkeur wegdraagt. Neem zeker een kijkje in onze catalogus en laat je overweldigen.

Verschillende types wastafels

Als je het aanbod bekijkt, zul je merken dat je keuze hebt tussen verschillende soorten wastafels:

  • Inbouwwastafel: het meestgekozen type tegenwoordig. Hierbij wordt de waskom in je wastafelmeubel ingewerkt.
  • Opbouwwastafel: bij dit type rust de waskom op het wastafelmeubel, wat erg eigentijds oogt.
  • Hangende wastafel: een andere optie voor wie houdt van strak en minimalistisch. Bij dit type wastafel worden alle leidingen in de muur gewerkt zodat de ruimte onder de waskom volledig vrij is.
  • Wastafel op een voet: heerlijk retro! Een wastafel zoals in de gloriedagen van weleer, met een voet waarin de leidingen zitten verwerkt.

De wastafel van jouw voorkeur kiezen

Binnen elk van deze categorieën zijn er qua design nog heel wat verschillende mogelijkheden. Heb je je bijvoorbeeld al afgevraagd of je een enkele of een dubbele wastafel wilt? Of geef je de voorkeur aan twee aparte wastafels naast elkaar? Denk ook na over de vorm: er bestaan zowel ronde, ovalen als rechthoekige wastafels.

Ten slotte is ook het materiaal van cruciaal belang. Je kunt kiezen voor composiet, porselein of natuursteen. Elk van deze materialen heeft zijn eigen unieke look.

19 04 2017
wastafel
Ga naar de catalogus