Een inloopdouche: grote klasse!

Een inloopdouche is elegant, verfijnd, hedendaags en enorm praktisch. Dankzij een inloopdouche geef je je badkamer meer cachet. Je bent af van dat vervelende opstaprandje waar je zo makkelijk over struikelt én de inloopdouche zorgt voor een ruimtelijk gevoel in je badkamer. Bovendien zijn de mogelijkheden met inloopdouches bijna oneindig. De kans is dus zeer groot dat er een inloopdouche in jouw badkamer past. 

Inloopdouche kopen? Keuze genoeg!

Er bestaat niet zoiets als één inloopdouche. Het grote voordeel van een inloopdouche is dat je die volledig kan aanpassen aan je badkamer. Je maakt de doucheruimte zo klein of zo groot als je zelf wil, of als je badkamer toelaat. Onder andere dankzij een bewuste keuze voor aangepaste betegeling zorg je ervoor dat je inloopdouche naadloos overloopt in de rest van de badkamer. Als alternatief voor tegels kan je natuurlijk ook kiezen voor panelen, die jouw badkamer met inloopdouche een speciale touch geven.   

Licht en ruimte in de douche

Denk je aan renovatie en wil je je badkamer inrichten? Een inloopdouche mag niet ontbreken. Een inloopdouche moet niet echt een wand hebben, hij kan ook helemaal open zijn. En zelfs als je kiest voor een transparante wand, creëer je toch een heel ruimtelijk gevoel. Dit voordeel werkt trouwens ook omgekeerd. Geen muf douchegordijn dat het licht tegenhoudt, want in je inloopdouche valt veel licht binnen en daarvan kan je genieten wanneer je onder de douche staat.   

Welke douche kiezen? 

Behalve de douche zelf, moet je natuurlijk ook de douchekop kiezen. Hoewel alles mogelijk is bij een inloopdouche, denken we toch vaak spontaan aan een regendouche. De brede kop met zachte stralen is heel ontspannend En zo wordt je badkamerritueel veel meer dan enkel een bad of douche nemen. Je krijgt het gevoel van relaxen in de wellness, maar dan gewoon bij je thuis, in je nieuwe inloopdouche

27 02 2017
Ga naar de catalogus