Acrylpanelen van Vistelle: bijzonder praktisch!

Acrylpanelen geven je badkamer een unieke touch. Het is eens wat anders dan tegels, dus je hebt sowieso een bijzondere badkamer. Bij een inloopdouche zijn acrylpanelen bijzonder stijlvol. Nog meer voordelen? Ze zijn ook nog eens makkelijk te plaatsen en te onderhouden. 

Luxueuze uitstraling

Acrylpanelen in de badkamer zorgen voor een luxueuze, tijdloze uitstraling. Vooral in strakke, hedendaagse badkamerinterieurs komt acryl volledig tot zijn recht. Wie denkt aan de afwerking van bad en douche, denkt vaak meteen aan tegels. Niet onterecht, want tegels kunnen tijdloos en erg mooi zijn, maar ze hebben ook wel hun nadelen. Zo zijn tegels glad en voelen ze kil aan, iets wat met de acrylpanelen helemaal niet het geval is. Bovendien is er bij tegels één aspect waar je nooit onderuit kan: de voegen. Door de voegen kan water sijpelen en dat kan, zeker na meerdere jaren, leiden tot vochtproblemen. Door te werken met acrylpanelen in de badkamer, vermijd je dat risico volledig.   

Acrylpanelen van Vistelle: onderhoudsvriendelijk

Acrylpanelen zijn ook zeer duurzaam dankzij hun harde coating. Het onderhoud van acrylpanelen in de badkamer is eenvoudig, omdat het oppervlak glad is. Bovendien zijn ze krasvrij, dus ook na jaren intensief gebruik van je badkamer, zien je acrylpanelen er nog als nieuw uit.  

 

Lees hier hoe acrylpanelen van Vistelle je inloopdouche nét dat tikkeltje meer geven.  

 

Acrylpanelen in de badkamer als alternatief

Een badkamer met acrylpanelen heeft dus veel voordelen. Bovendien kan je dit materiaal ook helemaal personaliseren. In een inloopdouche zorgen panelen in acryl voor een knap effect. Omdat acryl lichter is dan glas en gemakkelijker te manipuleren, kan je er alle kanten mee uit. Het materiaal kan eenvoudig op maat gesneden worden.    Maar vergis je niet: acryl is 25 keer sterker dan glas! De acrylpanelen kunnen zowel op een afgewerkte muur worden geplaatst als op een bestaande, betegelde muur. Een milieuvriendelijk product dat zorgt voor een gebruiksvriendelijke badkamer met een bijzonder aantrekkelijke look-and-feel. 

13 02 2017
Ga naar de catalogus