Vier Wereld Toilet Dag met de Puro Rimless spoelrandvrije wc's

19 november is geen datum zoals alle andere. Het is dan namelijk Wereld Toilet Dag, iets wat Lafiness natuurlijk niet zomaar kan laten voorbijgaan. Een toilet is zo onmisbaar in huis dat het zeker onze aandacht verdient. Ken je de meest recente ontwikkeling die je dagelijkse bezoek aan het kleinste kamertje makkelijker kan maken? We stellen je graag de vele voordelen van de spoelrandvrije wc’s Puro Rimless voor.

Een revolutionair toilet

Je hebt waarschijnlijk al ondervonden dat klassieke toiletten niet zo makkelijk te reinigen zijn. Veel heeft daarbij te maken met de rand die delen van het toilet moeilijk bereikbaar maakt. Voor een onberispelijk resultaat kun je kiezen voor een toilet zonder spoelrand. Op die manier geef je vuil en bacteriën geen enkele kans! De Puro Rimless, een model dat Lafiness aanbiedt, is uitgerust met deze technologie. Als je het toilet doorspoelt, wordt het water efficiënt over het hele oppervlak van de toiletpot verspreid en blijft er helemaal geen vuil achter.

De voordelen van de Pure Rimless

Toiletten zonder spoelrand bieden zoveel voordelen dat je je vandaag kunt afvragen waarom je er niet veel eerder voor gekozen hebt. Het belangrijkste is natuurlijk het enorme gebruiksgemak. Het volstaat om af en toe een vochtige doek te gebruiken om de toiletpot weer onberispelijk schoon te maken. Je hoeft je niet langer in allerlei bochten te wringen om bij de meest onmogelijke plekjes te kunnen.

Een toilet zonder spoelrand is ook veel hygiënischer. Het Puro Rimless-toilet maakt als het ware zichzelf schoon en geeft onzuiverheden geen kans.

Het model van Lafiness is ook erg stijlvol, met z’n luxueuze zitting en soft close sluiting. Fans van design appreciëren dat het om een hangtoilet gaat.

Je toilet inrichten voor de Wereld Toilet Dag

Om de Wereld Toilet Dag op de gepaste manier te vieren, geven we je graag nog enkele tips om het kleinste kamertje in je huis nog aangenamer te maken. Kies er bijvoorbeeld voor om een handenwasser te installeren. Dat is een echte meerwaarde! Ook een weloverwogen keuze van toiletaccessoires kan bijdragen aan een harmonieus geheel. Kies dus je toiletpapierhouder en toiletborstel met zorg!

Heb je praktische vragen over spoelrandvrije wc’s? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. We helpen je met plezier!

11 10 2016
Puro Rimless
Ga naar de catalogus