Rimless wc's: onderhoudsgemak troef!

Het toilet is een van die ruimtes die enorm veel onderhoud vergen. Uiteraard hecht je belang aan een onberispelijke netheid: hygiëne is erg belangrijk, en je wil ook in alle comfort naar het toilet kunnen gaan. Wc-verfrissers (spuitbussen, verstuivers, luchtverfrissers met wiek ...) hebben dan ook zeker hun nut! Maar met een rimless wc kan je jezelf pas echt heel wat moeite besparen. Het onderhoudsgemak is ongezien. Ontdek hier alle troeven van dit knap staaltje technologie!

Waarom een rimless wc?

Klassieke toiletten hebben een ‘rim’ (boord) waaronder zich vuil en bacteriën kunnen ophopen. De ruimte onder die boord is zo moeilijk bereikbaar dat je je in allerlei bochten moet wringen om ze te reinigen – en dan nog kun je er meestal niet bij. Met een toilet zonder spoelrand is dat probleem helemaal van de baan. Als je het toilet doorspoelt, wordt het water efficiënt over het hele oppervlak van de toiletpot verspreid en blijft er helemaal geen vuil achter.

Een waaier aan voordelen

De lijst met voordelen is lang. Rimless wc’s maken je het leven dan ook op heel wat vlakken makkelijker.

  • Hygiënisch: dit spreekt voor zich. Een toilet zonder boord reinigt als het ware zichzelf.
  • Makkelijk te onderhouden: af en toe eens met een vochtige doek over de binnenkant van het toilet gaan volstaat om de pot opnieuw te doen glanzen. Je hebt je wc-borstel nog amper nodig!
  • Elegant: de fabrikanten van sanitair ontwerpen steeds meer modellen die tegelijk functioneel en mooi zijn. Je vindt dan ook zonder twijfel jouw gading in het aanbod van rimless wc’s. Je kunt kiezen tussen eerder klassieke modellen of heuse designtoiletten. Ook hangtoiletten zonder boord zijn trouwens mogelijk!
  • Zuinig in gebruik: als je kiest voor een rimless toilet zal ook je waterfactuur een stuk lager liggen.

De Puro Rimless van Lafiness

Zoek je een kwaliteitsvolle rimless wc? Aarzel dan niet en kies voor Puro Rimless, een stijlvol hangtoilet zonder spoelrand. Het demonstratiefilmpje verduidelijkt meteen de voordelen van dit model. Zo heeft dit type toilet bijvoorbeeld ook een verwijderbare softclose wc-bril: het toppunt van hygiëne! Liever een ander model? Geen probleem, het assortiment rimless toiletten van Lafiness werd onlangs uitgebreid.

Wil je graag meer informatie over rimless wc’s? Neem dan gerust contact met ons op.

29 09 2016
rimless wc
Ga naar de catalogus