Een inloopdouche: ideaal met acrylplaten van Vistelle

Almaar meer mensen kiezen resoluut voor een inloopdouche. Logisch, want zo’n douche geeft je een ongelooflijk gevoel van vrijheid tijdens het wassen. Bovendien is het een fraaie blikvanger in je badkamer. Voor de wanden van je inloopdouche kun je uiteraard kiezen voor mozaïektegels, maar acrylplaten zijn in veel gevallen een betere keuze. 

Pure luxe in je badkamer

Een ruime en moderne badkamer vraagt als het ware om een inloopdouche. Meer dan een douchecabine of een bad-douchecombinatie past zo’n douche bij een badkamerinterieur met een strak afgelijnde look.

Een inloopdouche hoeft helemaal niet duur te zijn, maar geeft je wel direct een gevoel van pure luxe. Het enige waar je extra aandacht aan moet besteden zijn de technische aspecten: is je badkamer voldoende groot en kun je makkelijk de waterafvoer installeren?

Acrylplaten als alternatief voor tegels

Bij een inloopdouche denken heel wat mensen automatisch aan een wand- en vloerbekleding met tegels. Toch hoeft dit niet per se zo te zijn. Tegels – mozaïek of niet – ogen dan wel mooi, ze hebben ook verschillende nadelen. Zo kunnen ze erg glad zijn, waardoor er zich valpartijen kunnen voordoen. Zeker als je een dagje ouder bent, zijn een slipvaste ondergrond en wanden echt een must.

Nog een nadeel van tegels: door de voegen kan er water sijpelen, waardoor je met vochtproblemen te maken krijgt. Met acrylplaten bestaat dat risico helemaal niet, dus dat is alweer een kopzorg minder!

Een inloopdouche met acrylplaten

Als je niet te vinden bent voor wandtegels, heb je dus een uitstekend alternatief. Lafiness heeft in zijn gamma een reeks hoogglans acrylplaten van het merk Vistelle. De voordelen van zulke platen zijn talrijk:

  • stijlvolle look
  • makkelijke installatie
  • zeer duurzaam dankzij de harde coating
  • makkelijk te onderhouden dankzij hun gladde en egale oppervlak
  • volledig krasvrij

Vraag je je af of een inloopdouche met acrylplaten in jouw badkamer zou passen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

23 08 2016
Ga naar de catalogus