’s Werelds mooiste badkamers: zó maak je indruk

Meer dan zomaar een plek om je te wassen, is een een badkamer er ook om je te ontspannen en om heerlijk weg te dromen. Soms gaat het nog een stap verder: ontdek enkele van ’s werelds mooiste badkamers in hotels, echte pareltjes van architectuur die je adem doen stokken van verwondering. 

Een erg (ge)wilde badkamer

Een badkamer in een paalhut, te midden van een Zuid-Afrikaanse wildpark: moet kunnen. Het Kingston Treehouse in de Lion Sands Game Reserve heeft volledig glazen wanden en bevindt zich op vijf minuten van het eigenlijke hotel. Misschien kom je tijdens het douchen wel oog in oog te staan met een giraf ...

Baden met zicht op Kangaroo Island

Nog een badkamer met een panoramisch zicht: die van het Osprey Pavilion, een luxueuze suite in het hotel Southern Ocean Lodge in Australië. De handgemaakte badkuip is uit graniet en rust en op een verwarmde vloer uit kalksteen. Ook de luxueuze regendouche is niet te versmaden. Door het raam heb je een schitterend uitzicht op de kust van Kangaroo Island.

Een eindeloos bad

Mag het voor jou wat pompeuzer? Dan zul je smullen van de badkamer in de penthouse suite van het elegante Four Seasons Hotel George V in Parijs. Als je de kolossale inloopdouche al indrukwekkend vindt, dan zul je zeker onder de indruk zijn van de centrale ‘infinity tub’, een bad waar geen einde aan lijkt te komen en dat uitgerust is met waterjets en een systeem voor kleurentherapie.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Philippe Starck is zeker een eigenzinnig man. Hij is de ontwerper achter de Katara Presidential Suite in het hotel Le Royal Monceau Raffles in Parijs. Ofwel vind je de volledig reflecterende badkamer een van de mooiste ter wereld, ofwel word je er een beetje gek van.

De állermooiste badkamer: binnenkort bij jou thuis?

Wegdromen bij de mooiste badkamers ter wereld is leuk, maar daadwerkelijk kunnen genieten van een prachtige badkamer is natuurlijk nog stukken beter. Neem dus snel een kijkje in onze catalogus en ontdek welke schitterende baden, kranen en badkamermeubelen we je te bieden hebben.

21 07 2016
Ga naar de catalogus