Een luxebadkamer inrichten zonder je bankrekening te plunderen

Een betaalbare luxebadkamer inrichten? Geen grote geldsommen uitgeven, maar wel een badkamer die klasse uitstraalt? Wij geven alvast enkele tips.

Weelderig ruimtegevoel

Wil je in je badkamer een gevoel van comfort en weelde creëren? Kies voor een geslaagde praktische indeling met leuke sfeerbrengers (verlichting, kaarsjes, natuurelementen, enzovoort). Werken met de beschikbare ruimte, maar toch zorgen voor dat luxueuze ruimtegevoel? Enkele ruimtevergroters die jij kan gebruiken, zijn:

  • handige zwevende meubels of meubels met functionele designs die de ruimte optimaal benutten;
  • grote keramische vloertegels die de ruimte optisch vergroten;
  • geen zichtbare radiatoren, maar onopvallende vloerverwarming;
  • grote spiegels;
  • ramen met tuinzicht die zorgen voor daglicht en een open gevoel;
  • ... 

Onthoud: focus op de essentie. Less is more!

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zoals natuursteen of hout zijn de ideale sfeerbrengers. Ze zorgen voor een rustgevende sfeer. In weelderige hedendaagse badkamers zijn meubels in  wit marmer dan ook erg populair. Wit marmer is erg onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig.

Vrijstaande baden en kant-en-klare ensembles

Een exclusieve uitstraling vraagt om meubels waarbij design en comfort hand in hand gaan. Vaak kan je kiezen voor een complete set badkamermeubels. Een functionele oplossing voor ieders budget die de gewenste stijl mooi doortrekt.

Blikvangers zoals een vrijstaande baden beïnvloeden de stijl en stemming van de ruimte. Een modern vrijstaand bad met een strak ontwerp kan zeker helpen in de creatie van een elegant sfeertje. De baden zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Een betaalbare luxe dus!

Wil je de prijzen drukken en geen peperdure waterrekening in je brievenbus te krijgen? Dan kan je ook kiezen voor een spaardouchekop of/en energie- en waterbesparende kranen.

Nog op zoek naar stijlvolle en praktische badkamermeubels? In onze collectie vind je heel wat tijdloze designs met strakke uitvoeringen die passen bij jouw budget!

25 03 2016
Ga naar de catalogus