Komt een hangend badkamermeubel in elke badkamer tot z’n recht?

Met hangende badkamerkasten en wastafels geef je jouw interieur een esthetische én een praktische meerwaarde. Met hun knappe design en flexibele plaatsingsmogelijkheden toveren ze elke badkamer om in een wellnessparadijs. 

Persoonlijk badkamerdesign

Minimalistische chic of klassieke luxe? Houten badmeubel of hoogglans lavabo? Badkamermeubels bepalen de uitstraling van je badkamer. Zoek in catalogi en tijdschriften naar de look die jij leuk vindt. Kies dan de belijning en de afwerking waarmee jij jouw relaxruimte een unieke en persoonlijke toets geeft.

Hangende meubels vergroten je badkamer

Zeker voor kleine badkamers zijn hangende badkamerkasten en hangende wastafels een perfecte oplossing. Omdat ze de vloer vrij laten, krijg je meer bewegingsruimte en creëer je een optisch grotere ruimte.

Beweegruimte en onderhoudscomfort

Hét voordeel van op de muur gemonteerde badkamermeubels? Het onderhoudsgemak. Anders dan met staande badkamermeubels maak je de vloer onder je kasten en lavaboconsole met één vlotte beweging schoon. Vrij hangende badkamerkasten en wastafels bieden je bovendien flexibiliteit. Hebben je ukjes een opstapje nodig om boven de wastafel uit te piepen? Schuif het na gebruik gewoon netjes onder je hangende badkamermeubel weg.

Inwerken vrij hangende wastafel

Bereken – samen met je installateur - de correcte hoogte van je hangende lavabo. Bedenk ook wat je met de afvoerbuizen doet. Ga je voor een cleane uitstraling? Werk dan alle loodgieterij in de muur weg. Ben je gek op de industriële look? Leg dan de nadruk op de afvoerbuizen en laat die het trendy design van je badkamer accentueren. 

01 03 2016
Ga naar de catalogus