Kaarsen naast je bad: romantisch en ontspannend

Een bad nemen is synoniem met tijd nemen voor jezelf. Na een drukke werkdag kun je je hoofd leegmaken en heerlijk ontspannen. Wil je alles in het werk stellen om er een en al verwennerij van te maken? Dan mogen de nodige accessoires niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van sfeervolle kaarsen? 

Kaarslicht zorgt voor een intieme sfeer

Als je een bad neemt, moet je de juiste sfeer creëren. Alleen zo kom je in de juiste gemoedstoestand om helemaal te relaxen. Kaarslicht is daarin je ideale bondgenoot. Het zorgt namelijk voor een intieme en rustige sfeer. Zet de kaarsen op een veilige plaats of gebruik drijfkaarsen, dim de lichten en laat de romantische sfeer je wegleiden naar rustgevende oorden.

Kaarsen doen niet alleen wonderen als je alleen een bad neemt. Ze zijn ook een voltreffer wanneer je samen met je partner een bad neemt.

Leg al je zintuigen in de watten

Om zorgeloos te baden, moet je alle zintuigen prikkelen.

  • Hou je iPod bij de hand en zet je favoriete muziek op. Maak gebruik van een docking station of een apparaat met bluetooth-verbinding.
  • Om je reukzin te plezieren, kun je oliën of badparels gebruiken. Ook geurkaarsen zijn een optie.
  • Bubbels, aardbeien, een glaasje wijn: ze dragen allemaal bij tot een ontspannende ervaring in bad.

Tip: Zorg voor een kussentje om je hoofd en nek te ondersteunen.

Voorzie de nodige badkameraccessoires

Niet alleen comfort is belangrijk wanneer je in bad plaatsneemt. Je moet ook aan het functionele aspect denken. Zeepflesjes, een handdoek, een badjas: zorg ervoor dat je alle nodige spullen bij de hand hebt. Voorzie eventueel een badgreep en een badmat voor extra comfort. Een zeephouder is altijd handig, net zoals een handdoekhouder.
Badkameraccessoires zijn niet alleen praktisch, het zijn stijlvolle details die je badkamer helemaal af maken.    

25 09 2015
kaarsen naast je bad
Ga naar de catalogus