Onmisbaar in je (gasten)toilet: een handenwasser

Met een handenwasser voorzie jij je gastentoilet van dat tikkeltje extra comfort. Omdat je in het toilet meestal geen plaats te veel hebt, is het zaak om voor een functioneel model te kiezen. Dat wilt echter niet zeggen dat je moet inboeten op stijl. Ontdek hoe een handenwasser van je toilet een trendy plek maakt!

Een handenwasser die past in het kleinste kamertje

Omdat handenwassers in alle mogelijke afmetingen en vormen verkrijgbaar zijn, bestaat er ongetwijfeld een model dat perfect past in jouw toilet. Rond, rechthoekig, met of zonder kastje… het is allemaal mogelijk. Een hoekmodel is discreet en laat je toe om de aanwezige ruimte optimaal te benutten, maar je kunt evengoed kiezen voor een heus retromodel als blikvanger. Niets is te gek!

Het zit hem in het materiaal

Het oog wilt wat, en dus is het niet meer dan normaal dat je kiest voor een handenwasser die niet uit de toon valt in je toilet. Maar de kwaliteit is minstens even belangrijk. Tussen de wastafels Lafiness Solid Surface vind je gegarandeerd je gading. Deze handenwassers blinken uit in elegantie en zijn bovendien vervaardigd uit porselein, wat bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Trek de eis voor kwaliteit zeker door wanneer je een kraan uitzoekt. De vorm is even cruciaal als je wilt voorkomen dat je muur na gebruik vol waterdruppels hangt.

Oog voor detail

Een handenwasser is pas compleet met een mooie spiegel en handdoekhouder. Vergeet geen leuke zeepdispenser te plaatsen – mét je favoriete zeep. Een vuilemmertje kan evenmin ontbreken. Je bezoekers zullen je dankbaar zijn!

Zelf een handenwasser installeren

Als je voldoende rekening houdt met de plaatsing, hoeft een handenwasser installeren helemaal niet moeilijk te zijn. Ontdek hoe je het doet in onze how-to-video.

03 09 2018
labels, tags
Ga naar de catalogus