Een andere kijk op badkamerspiegels

Geen enkele badkamer kan zonder spiegels, maar een keuze maken is niet altijd eenvoudig. Heb je plannen voor een nieuwe badkamer, of kan je huidige badkamer een andere look gebruiken? Dan helpen we je graag verder door je onze kijk op badkamerspiegels te geven.

Spiegels in de hoofdrol

Spiegels spelen in je badkamer letterlijk een hoofdrol. Je gebruikt je spiegel immers meermaals per dag: om je te scheren, om je kapsel te fatsoeneren, om je make-up te verzorgen, …

Functionaliteit is dus belangrijk. Om jezelf goed in je spiegel te kunnen zien, is het nodig dat hij op de juiste hoogte én afstand hangt. Het betekent ook dat het spiegeloppervlak niet beschadigd of dof mag zijn.

 

Een spiegel die bij je badkamer past

Als je al badkamermeubels gekozen hebt, moet je bepalen of je ze gaat combineren met een spiegel of met een spiegelkast. Naast de praktische functie heeft een badkamerspiegel ook een esthetische functie. Zo moet hij op het vlak van design en stijl bij je badkamer passen en je wastafel of badkamermeubel compleet maken. Kies je voor een vierkante, rechthoekige of ronde spiegel, of misschien net een spiegel met een ongewone vorm? Hou je van een extra grote of net van meerdere kleine spiegels voor een speels effect? Er is voor elk wat wils!

 

Een nieuw licht op badkamerspiegels

Voor een optimale badkamerervaring speelt je verlichting ook een cruciale rol. Een simpel peertje zal dus waarschijnlijk niet volstaan als je behalve een praktische ook een sfeervolle badkamer wenst. Zo heb je ’s ochtends baat bij helder licht, terwijl een gezellig gedimd licht aangenamer is bij je verwenmoment in bad. Een combinatie van directe en indirecte verlichting is dan een slimme oplossing. Neem eens een kijkje in onze catalogus. Je vindt er bij de categorie badkamermeubelen een gevarieerd assortiment badkamerspiegels met en zonder verlichting.

 

Het zit ‘m in de details

Heb je een spiegel en verlichting kunnen kiezen? Dan ben je er bijna! Ga na of de overige elementen elkaar perfect aanvullen: de badkamermeubels, de kranen, de decoratie dragen bij tot de juiste sfeer en uitstraling in jouw badkamer.

01 09 2018
labels, tags
Ga naar de catalogus