Het ideale wastafelmeubel voor je badkamer

De badkamer neemt in je woning best wel een belangrijke plek in. Je begint en eindigt er je dag, dus is het maar logisch dat je er helemaal op je gemak wilt zijn. Je badkamer volledig naar jouw smaak en behoeften inrichten, is dus een must. Daarbij is elk onderdeel van belang. Laten we hieronder het ideale wastafelmeubel voor jouw badkamer vinden!

Je dagelijkse afspraak met je wastafel

Van alle badkamermeubels gebruik je je wastafel ongetwijfeld het meest, waarschijnlijk zelfs meermaals per dag. : om je tanden te poetsen, om je make-up te doen of om je te scheren, …De juiste wastafel kiezen, is dan ook geen onbelangrijk detail. Daarom let je er best op dat je badkamermeubel praktisch, comfortabel en onderhoudsvriendelijk is. Maar ook de vormgeving en de look spelen een grote rol in de zoektocht naar jouw ideale wastafel.

 

Het wastafelmeubel: welk materiaal kiezen?

Of je nu fan bent van modern design met strakke lijnen, meer voor retro valt en de romantische, landelijke stijl verkiest of  je eerder voor speels en kleurrijk gaat: je wilt dat  je eerder voor speels en kleurrijk gaat: je wilt dat

je wastafelmeubel en je andere badkamermeubels perfect bij de stijl van je badkamer passen. Dat hangt voor een groot stuk van de gebruikte materialen af. Ga daarbij niet alleen op de look af, maar ook op de kwaliteit en de eigenschappen. Porselein, acryl, natuursteen, maar ook composiet of hout zijn zeer geschikte materialen. In onze catalogus vind je tal van opties.

 

Verschillende types wastafels

In het grote aanbod wastafels heb je keuze tussen verschillendemodellen:

  • inbouw: de waskom is ingewerkt in je wastafelmeubel.
  • opbouw: de waskom rust op het wastafelmeubel.
  • hangend: de leidingen liggen in de muur waardoor onder de waskom de ruimte vrij is.
  • op een voet: een wastafel waarbij de leidingen in de voet zijn verwerkt.

 

Wastafels à volonté

Voor elk type zijn er nog variaties mogelijk, ook wat de vorm betreft. Je hebt rechthoekige wastafels, maar ook ronde en ovale. En kies je voor een enkeleofeen dubbele wastafel, of twee aparte wastafels naast elkaar? Net zo van belang is de juiste kleur. Wit maakt de badkamer groter, zwart past mooi bij strak design en hout geeft een natuurlijke feel. Enkele leuke badkameraccessoires zogen voor de finishing touch.

 

28 08 2018
labels, tags
Ga naar de catalogus