Baden als een koning(in) in een luxebad

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf verwennen? Daarvoor moet je in je badkamer zijn. En het begint bij de juiste sfeer creëren: denk aan geurkaarsjes, aangename muziek, je favoriete badschuim, … Voor je in je bad kruipt, ontdek je hier wat je nog meer kunt doen om te genieten van een luxebad!

Luxe, of je bad nu vrijstaand is of niet

Het toppunt van luxe? Dat moet een vrijstaand bad zijn. Als je badkamer groot genoeg is, tenminste. Je wilt je immers niet als een sardientje in een blik voelen zodra je uit je bad stapt. Heb je een kleine badkamer, kies dan voor een inbouwbad dat minder ruimte inneemt. Geloof ons, als je comfortabel in je bad kunt liggen, heb je niet veel meer nodig voor een weldadig gevoel.

Een luxebad is een onderhoudsvriendelijk bad

Uren zwoegen om je bad schoon te maken voelt natuurlijk niet zo koninklijk. Gelukkig kun je voor onderhoudsvriendelijk materiaal kiezen: acryl is bijvoorbeeld vuilafstotend. Bovendien is het een warm materiaal dat zich makkelijk laat bewerken. Het is dus in de meest complexe en ergonomische vormen verkrijgbaar. Een bad helemaal op maat? Da’s pas luxe!

Het zit ‘m in de details

Denk je dat luxe enkel zit in je badkuip? Dan heb je wellicht nog geen nostalgische kranen gezien. Ze worden gemaakt uit authentieke materialen zoals messing en nikkel of ze worden verchroomd. Qua vormgeving herken je ze onder meer aan kruisgrepen of hendels. En evengoed wek je met de juiste accessoires en kleuren een weldadig gevoel op. Wat dacht je van een spiegel met gouden rand of een contrasterende zwarte muur?

Licht aan

Het belangrijkste ingrediënt voor een luxueus gevoel is echter verlichting. Zo heb je uiteraard praktische verlichting nodig voor je alledaagse badkamerrituelen, maar kan sfeerverlichting evenmin ontbreken. Warme spots, dimschakelaars of een muurlamp, … het zijn maar enkele van de mogelijkheden. Zolang je een warme en gezellige sfeer kunt oproepen, zit je goed. Heb je geen aangepaste verlichting? Haal die kaarsjes dan maar boven!

24 08 2018
labels, tags
Ga naar de catalogus