Een watervalkraan: iets voor jou?

Voor wie een badkamer méér is dan een praktische plaats om aan zijn of haar persoonlijke hygiëne te werken, kan het aanbod van kraanwerk overweldigend zijn. Je hebt keuze te over om je badkamer in te richten als een heus paradijs. Denk maar aan regendouches of sproeikoppen met massagestralen. Maar heb je al van een watervalkraan gehoord? Ideaal voor wie houdt van wellness én design!

Verschillende uitvoeringen

Watervalkranen bestaan in verschillende uitvoeringen en formaten – vrijstaand of ingebouwd, rond of hoekig, elegant of stoer – maar ze hebben een ding gemeen: een brede uitloop waar het water aan de juiste snelheid uitvalt om een heus watervaleffect op te wekken. Door zijn uitgesproken vorm komt een watervalkraan het beste tot zijn recht in een moderne badkamer. Designliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de verchroomde exemplaren die trendy én degelijk zijn.

Watervaldouche: exotische ontspanning binnen handbereik

Onder een douche met watervalkraan waan je je al snel in een exotisch paradijs. Het water valt op je huid en dat is heerlijk ontspannend. Let er wel op dat zo’n brede watervalkraan meer water verbruikt dan een traditionele kraan en daarom vaak gecombineerd wordt met een gewone douchekop of regendouche. Genieten met mate is dus de boodschap. Een aandachtspunt voor wie zijn watervalkraan in het plafond wil inwerken: hou rekening met meer spatwater en zorg ervoor dat je douchewanden hoog genoeg zijn.

Waterval aan je wastafel of bad

Je kunt naast een watervalkraan in je douche ook kiezen voor een exemplaar aan je wastafel en bad. Zo geniet je van de weldadige waterstralen op elk moment – zowel tijdens korte kattenwasjes, waarbij je je handen in een bergriviertje lijkt te dompelen, als tijdens een uitgebreid bad met een klaterende waterstraal. Bovendien waarborg je tegelijkertijd een uniforme look in je badkamer: erg belangrijk als je er behalve je lichaam ook je geest wilt kunnen ontspannen!

22 08 2018
labels, tags
Ga naar de catalogus