Combineer het beste van twee werelden met een rimless ophang-wc

In heel wat badkamers telt elke vierkante centimeter. Efficiënt gebruik maken van de beschikbare ruimte is dan ook een must als je toch in alle comfort wilt baden. Zo kun je kiezen voor een bad-douchecombinatieom plaats te besparen. Tegelijkertijd is onderhoudsgemak een belangrijk aspect. Enter de rimless ophang-wc, die het beste van twee werelden combineert!

Ophang-wc: de ideale afmetingen voor elke badkamer

Bij de naam ophang-wc hoef je niet veel meer aan de verbeelding over te laten: het gaat om een toilet waarvan het waterreservoir in de muur wordt verwerkt, waardoor het zweeft. Dat maakt het niet alleen compacter dan een staand toilet, je kunt de vloer eronder ook makkelijker schoonmaken. Belangrijk bij dit type toilet is dat je het op de juiste hoogte monteert, omdat je meer mogelijkheden hebt dan bij een standaard wc.

Rimless wc: hygiënische tijdswinst

Een rimless wc is een wc zonder spoelrand, die als belangrijkste voordeel heeft dat er zich geen vuil kan ophopen in die rand. Dat bespaart je heel wat tijd én het is hygiënischer. Mooi meegenomen: een rimless wc is zuiniger dan een standaard toilet. Zo spaar je het milieu en je waterrekening!

Andere snufjes

Je kunt een rimless ophang-wc terecht een technologisch hoogstandje noemen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat je ook kunt kiezen voor allerlei andere snufjes, zoals een afneembare softclose wc-bril. Bovendien bestaan er heel wat elegante designs die zowel in moderne als in klassieke badkamers tot hun recht komen. Het beste van dat alles? Een ophang-wc installeren is een fluitje van een cent.

20 08 2018
labels, tags
Ga naar de catalogus