Makkelijk zelf je badkamer installeren? Kies voor wandpanelen in acryl!

Wil je zelf een nieuwe badkamer plaatsen, dan zijn acryl wandpanelen ideaal als je een beetje handig bent. Acryl biedt heel wat voordelen en is ook vriendelijk voor je portemonnee. Met onze praktische tips en het instructiefilmpje tover je met acrylplaten in 1-2-3 een pareltje van een badkamer tevoorschijn.

Een budgetvriendelijke badkamer

Een kwaliteitsvolle badkamer hoeft niet duur te zijn. Toch niet als je een doordachte keuze van  materialen maakt en zelf je douche, toilet, kraan of badmeubelen plaatst. Kies stevige, duurzame materialen waar je jarenlang plezier aan hebt. Aanraders zijn dan bijvoorbeeld douchewanden in acryl, een bad in acryl en verchroomde kranen.

 

Acrylplaten: vele voordelen

Om een oude badkamer te renoveren of een nieuwe te installeren, voor een klassieke douchebak of voor een moderne inloopdouche: acrylplaten zijn het ideale materiaal.

Acrylplaten:

  • zijn lichter dan glas, makkelijker hanteerbaar en 25 keer sterker.
  • zijn gemakkelijk op maat te snijden en aan te passen aan je kraanwerk.
  • kunnen zelfs op een bestaande, betegelde muur aangebracht worden.
  • hebben een glanzend oppervlak zodat zeep- en kalkresten zich moeilijk vastzetten.
  • zijn zeer kras- en vochtbestendig en makkelijk te reinigen met een zachte doek.
  • zijn zeer hygiënisch en geven bacteriën geen kans.

 

Met acrylwanden kun je dus een perfect waterdicht geheel vormen waardoor er geen voegen zijn die je moet schoon houden. En omdat de wanden zo glad zijn, hoef je ook in het onderhoud daarvan niet veel tijd te steken.

 

Zelf aan de slag met acrylpanelen

Met acrylplaten heb je tal van mogelijkheden. Hou je van strak design, dan is de uitgepuurde look van deze platen perfect voor een moderne look. En omdat je de keuze hebt uit een brede waaier kleuren, passen ze in elke badkamer. Als je een beetje handig bent, is zelf installeren niet zo moeilijk. Met het juiste doe-het-zelfgereedschap en wat siliconen kun je de klus klaren. Ontdek hier ons instructiefilmpje en acrylpanelen hebben geen geheimen meer voor je!

 

Graag meer informatie over acrylplaten? Kijk in onze online catalogus of neem contact met ons op.

18 08 2018
labels, tags
Ga naar de catalogus