Een make-over voor je badkamer? Laat je inspireren!

Is jouw badkamer een tikje uit de tijd en voldoet ze niet meer naar je wensen en smaak? Dan zoek je waarschijnlijk inspiratie om ze om te toveren tot hét perfecte plekje om te relaxen en lekker weg te dromen. Ontdek hier leuke ideeën en tips voor een mooie metamorfose van je badkamer. 

Je badkamer verlichten 

Verlichting in je badkamer is meer dan de eerste de beste lamp aan het plafond hangen. Zo wil je tijdens het wassen, scheren of tanden poetsen natuurlijk voldoende licht hebben. Voor de meer ontspannen momenten is sfeerverlichting een must. Plaats dus de juiste badkamerlampen op de juiste plaats voor de verschillende functies. Stem de verlichting ook af op de stijl van je badkamer. Hou ten slotte rekening met de veiligheid – een badkamer blijft een vochtige plaats – en denk eens aan energiezuinige badkamerlampen. 

 De juiste meubelen voor de make-over van je badkamer 

 

De sfeer in je badkamer kun je zelf creëren met de juiste meubelen. Daarbij is waterbestendigheid een cruciale factorZo is kunststof gemakkelijker tegen vocht te beschermen dan echt houten dus onderhoudsvriendelijker. Daarnaast is voldoende opbergruimte onmisbaar voor een hoge zen-factor.  

 Wastafel: enkel of dubbel? 

 

Ook je lavabo bepaalt de look van je badkamer: kies je een wastafel in een meubel of in de muur, enkel of dubbel? Opties bij de vleet. Veel hangt af van de ruimte die je hebt, je persoonlijke situatie en je voorkeur. Woon je alleen, dan heb je wellicht genoeg aan een enkele wastafel en kun je de uitgespaarde ruimte aan een ligbad geven! 

 Lekker languit genieten 

 

Als je badkamer groot is, dan is een vrijstaand bad écht genieten. Het creëert niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar geeft ook instant een luxueuze toets aan je badkamer. Graag zo een blikvanger in je badkamer? Je vindt tal van mooie modellen in onze catalogus. Rechthoekig, ovaal of met een retro-schelpvorm … Er is zeker een uitvoering die je bekoort. 

 Luxe op pootjes 

 

Ben je een romantische ziel die houdt van een retro-sfeertje in de badkamer? Kies dan een vrijstaand bad op pootjes. Dat heet pas baden in luxe! En om het plaatje compleet te maken, zijn er nog deze bijpassende retro-accessoires. 

14 08 2018
Ga naar de catalogus