Heerlijk ontspannen in een ligbad: ontdek onze tips!

Een vervelende werkdag of zelfs werkweek gehad waarin je van hot naar her holde en niets leek te gaan zoals jij dat wilde? Verwen jezelf met een heerlijk ligbad. Je hebt het dubbel en dik verdiend! Wedden dat je er na een avond voor jezelf weer helemaal tegenaan kunt?

Een opgeruimde badkamer voor een opgeruimde geest

Voor je gaat liggen weken, ruim je snel rondslingerende spullen op. Niets vervelender dan proberen te ontspannen terwijl je zicht hebt op vuile was of lege shampooverpakkingen. Klaar? Schep dan de juiste sfeer. Kies voor rustige muziek, steek kaarsjes aan en maak duidelijk aan je huisgenoten dat ze je het komende uur niet mogen storen.

Het warm water uitvinden

Een te koud of te heet bad? Daar heb jij geen boodschap aan. Test de temperatuur van het water met je hand of je pols wanneer je het bad vult. Geen zin om te klungelen met knoppen? Met een thermostatische kraan heeft het water in een handomdraai de juiste temperatuur. Giet alvast wat badschuim in je bad terwijl je het vult voor een royale schuimlaag.

Met z’n twee in een ligbad?

Gaan zowel jij als je partner graag samen in bad? Dan is een standaard ligbad misschien aan de kleine kant. Wist je dat je net zo goed een duobad kunt installeren? Zelfs in een kleine badkamer!

Ontspanning binnen handbereik

Voor je in je bad stapt, leg je alles klaar wat je nodig hebt: een ontspannend gezichtsmasker, een tijdschrift, een rugborstel en misschien ook een hapje en een drankje? Vergeet je handdoek en badjas ten slotte niet op de verwarming te leggen: zo hoef je na je deugddoend bad niet te staan bibberen.

25 07 2018
Ga naar de catalogus