Echt àlles uit je badkamerkast halen? Ontdek onze tips!

In een aangename badkamer wil je geen spullen zien rondslingeren. Voldoende bergruimte is dus een must, wil je keer op keer genieten van een ontspannend badkamerbezoek. En dat begint bij de juiste kasten voor jouw badkamer kiezen!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Een badkamer is niet af zonder spiegel, dus waarom zou je niet kiezen voor een spiegelkast? Je bergt er al je producten in op die je regelmatig gebruikt en bespaart op ruimte. Installeer een spiegelkast met geïntegreerde verlichting om het helemaal af te maken.

Tip: Als je verlichting in je spiegelkast integreert, zorg er dan voor dat de lichtinval ideaal is. Dat vergroot de ruimte enorm!

Andere badkamerkasten

Met een spiegelkast alleen, kom je er vermoedelijk niet. Bekijk dus welke andere kasten er nog in jouw badkamer passen. Onderbouwkasten plaats je onder je wastafel. Ze onttrekken niet alleen je leidingen aan het zicht, en je kunt er ook heel wat spulletjes in kwijt. Kolomkasten of hangkasten zijn ideaal om handdoeken in op te bergen en nemen weinig plaats in door hun vorm. Bovendien heb je onder de kasten nog ruimte om een wasmand of ander badkameraccessoire te plaatsen. Geen wonder dus dat je ze in heel wat badkamers terugvindt!

 

Tip: Heeft je badkamer een hoog plafond? Met een extra hoge kolomkast benut je de ruimte optimaal.

 

Niet allemaal achter gesloten deuren

Heb je mooie spulletjes die je een prominent plekje wil geven in je badkamer? Dan kun je een aantal open kasten in je badkamer plaatsen. Let er wel op dat die er dan altijd netjes bijliggen. Kies bijvoorbeeld voor kasten met verlegbare plankjes, zodat je ze kunt blijven aanpassen aan je noden. Andere handige opties zijn rekjes en handdoekhaakjes.

09 07 2018
Ga naar de catalogus