Handig voor in je garage: een uitgietbak

Een uitgietbak of uitstortbak is ontzettend handig en gebruiksvriendelijk. Hoewel je zo’n bak in de eerste plaats gebruikt om vuil water weg te gieten, kun je er nog veel meer mee doen. De hoogste tijd dus om een uitgietbak in je eigen woning te overwegen!

De handige harry onder de wastafels

Installeer een kraan boven je uitgietbak en je kunt er niet alleen vuil water lozen, maar ook verfborstels uitwassen, vuile schoenen schoonmaken of de kattenbak uitspoelen. Kortom, alles wat je liever niet in je spoeltafel doet, kun je zonder problemen in een uitgietbak doen. Handig in de wasplaats, maar zeker ook in de garage! Bovendien kun je de uitgietbak zo installeren dat hij op de perfecte hoogte hangt om emmers water te vullen. Zo kun je bijvoorbeeld je terras schoonmaken zonder dat je vuile schoenafdrukken in de keuken achterlaat én zonder je rug pijn te doen.

Een uitgietbak: een robuuste en duurzame keuze

Uitgietbakken worden intens gebruikt en moeten dus tegen een stootje kunnen. Bij Lafiness worden uitgietbakken gemaakt uit een composiet op basis van hoogwaardig polypropyleen. Dat maakt onze uitgietbakken bijzonder vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast kun je een uitgietbak perfect aansluiten op een regenwaterpomp, wat hem ook nog eens milieuvriendelijk maakt. Wist je trouwens dat regenwater geen kalk bevat en daardoor ideaal is om te gebruiken om te poetsen?

Kiezen voor Lafiness is kiezen voor handige extra’s!

De uitgietbak van Lafiness beschikt over een aantal extra’s die hem alleen maar gebruiksvriendelijker maken:

  • Een geïntegreerde handdoekhouder aan beide zijden

  • Inox rail met zeepschaaltje

  • Rooster en druipvlak

  • Ophanghaken

Dat wil niet trouwens niet zeggen dat onze uitgietbak alleen maar praktisch is: hij ziet er ook mooi uit. In de verpakking vind je een afvoerplug met stop en overloopset en een bevestigingsset zodat je hem zelf kan installeren en haast onzichtbaar kan ophangen. Een minimale moeite voor een grote meerwaarde!

06 07 2018
Ga naar de catalogus