Een trendy badkamer: kies voor een urinoir

Je komt urinoirs vooral tegen in openbare gebouwen en horecazaken, maar toch misstaat een urinoir niet in de badkamer. Het is niet alleen een bijzonder originele en trendy keuze, maar ook een erg praktische!

Waarom zou je een urinoir in huis halen?

De belangrijkste reden om een urinoir in huis te halen? Omdat je dat wilt. Urinoirs hebben namelijk tal van voordelen:

 

  • Rechtopstaand plassen gebeurt zonder zorgen. Je hoeft geen bril omhoog of omlaag te doen en omdat een urinoir hoger hangt dan een standaard toilet, is de kans op spetters veel kleiner. Een win-win voor iedereen die naar de wc moet!

  • Een urinoir is, net zoals een toilet zonder spoelrand, heel wat zuiniger dan een traditioneel toilet. En dat is mooi meegenomen in je waterverbruik.

  • Een urinoir bespaart je tijd: je hoeft het minder vaak schoon te maken en als meerdere mensen moeten plassen is het minder lang wachten.

  • Net zoals een ophang-wc neemt een urinoir weinig plaats in beslag. Daardoor kan het perfect in de badkamer of zelfs in de toiletruimte geïnstalleerd worden.

  • De installatie van het Lafiness-urinoir is een koud kunstje.

 

Het oog wil ook wat

Een mooi urinoir straalt enorm veel klasse uit. Niet voor niets is een van de bekendste kunstwerken van de afgelopen honderd jaar zo’n mannentoilet. De laatste tijd is het assortiment ook enorm toegenomen. Zo bestaan er open urinoirs, maar even goed zijn er varianten met deksel, die je netjes kunt afdekken wanneer je het niet gebruikt. Daarnaast heb je de keuze tussen urinoirs met boveninlaat of achterinlaat. En er zijn zelfs urinoirs met geluidsisolatie of die je in de hoek kunt hangen! Bovendien komen de meeste urinoirs in porselein. Dit duurzame materiaal is onderhoudsvriendelijk én bestand tegen verkleuring, waardoor je urinoir zijn stijlvolle look behoudt.

05 07 2018
Ga naar de catalogus