Een spiegelkast met bovenverlichting: handig!

In zowat elke badkamer vind je tegenwoordig een spiegelkast. Logisch, want zo’n kastje is erg handig. Je kunt er je spullen in kwijt die je nodig hebt bij het tandenpoetsen, scheren of aanbrengen van make-up én je kunt meteen in de spiegel checken of je er inderdaad zo goed uitziet als je denkt. Onze tip: kies een spiegelkast met bovenverlichting, dan behoud je altijd een klare kijk. 

Je toiletspullen binnen handbereik 

In je badkamer is netheid een grote troef. Als al je spulletjes een vaste plaats hebben, dan verlies je ’s ochtends geen kostbare tijd met zoeken naar je tandenborstel of een rondslingerende bus deodorant. Als je al je toiletspullen opbergt in je spiegelkast, dan heb je ze altijd bij de hand op het moment dat je ze nodig hebt: als je aan je wastafel staat. 

Het is bijzonder slim om te kiezen voor een spiegelkast met verlichting. In de badkamer voer je heel wat delicate werkjes uit waarbij wat extra licht goed van pas komt. Denk maar aan je wenkbrauwen epileren, make-up aanbrengen, je scheren of je lenzen insteken. 

Een spiegelkast met verlichting: tal van voordelen 

Naast de handige opbergruimte en de extra verlichting biedt een spiegelkast nog andere voordelen. Zo zorgt een spiegel ervoor dat je badkamer optisch vergroot wordt. Dat is zeker interessant als je een kleine badkamer hebt. Tip: hang voor een optimaal effect je spiegelkast op een plaats waar ze invallend licht kan reflecteren. 

Vaak hebben spiegelkasten binnenin ook een stopcontactErg praktisch om je scheerapparaat of elektrische tandenborstel op te laden. Bovendien is zo’n weggewerkt stopcontact ook veilig: je kinderen kunnen er niet zo makkelijk bij. 

Ook bestaan er spiegelkasten waar aan de binnenkant van de kastdeuren vergrootspiegels zijn aangebracht. Dan heb je zeker geen excuus meer om er niet piekfijn uit te zien! 

01 07 2018
Ga naar de catalogus