Dompel je helemaal onder in een groot bad!

In je badkamer wil je je graag volledig ontspannen. Heb je een grote badkamer, dan heb je qua inrichting natuurlijk iets meer vrijheid. En dan behoren ‘extraatjes’ om jezelf te verwennen tot de mogelijkheden. Onze tip? Installeer een groot bad! Niets is heerlijker dan in het warme water onderuit te glijden en alle zorgen te vergeten.

Groot, groter, grootst …

Een standaard ligbad is 170 centimeter lang en 70 centimeter breed. Ben je zelf vrij groot, breedgeschouderd of heb je graag veel ruimte, dan kun je gerust een maatje groter gaan. Niemand wil zich namelijk als een sardientje in een blik voelen. Als je een bad koopt, is het belangrijk om er vooraf eens in te gaan liggen. Voel je je comfortabel? Dan is dit de geknipte maat voor jou. Armen of benen gekneld? Neem dan zeker een groter exemplaar.

Een groot bad … of een heus duobad?

Wil je graag samen met je partner baden, dan kun je opteren voor een groot bad van 180 bij 80 centimeter of meer, of je kunt meteen voor een duobad kiezen. Het voordeel van een duobad is dat er geen ‘verkeerde kant’ aan is; beide partners liggen even comfortabel. De afvoer bevindt zich namelijk in het midden, zodat die niemand stoort. Wist je trouwens dat er ook duobaden bestaan waarbij jullie naast elkaar liggen in plaats van tegenover elkaar?

Wat een luxe: een vrijstaand bad op pootjes

Als je een groot bad wil dat tegelijk dienstdoet als eyecatcher in je badkamer, kies dan voor een vrijstaand exemplaar. In onze catalogus vind je heel wat fraaie modellen. Rechthoekig, ovaal of zo’n mooie retro-schelpvorm; er is voor elk wat wils.

Kies je voor een vrijstaand bad op pootjes, dan maak je pas echt een statement. Zo’n bad geeft je badkamer een bijzonder romantische uitstraling die met niets te vergelijken is. Met bijpassende retro-accessoires maak je het geheel helemaal af.

06 04 2018
Ga naar de catalogus