Een luxebad: ontdek de mogelijkheden

Het grootste gedeelte van de winter ligt eindelijk achter ons en we kunnen al uitkijken naar de zachtere zonnedagen. De beste manier om die laatste koude dagen te overbruggen? Relaxen in een comfortabel luxebad natuurlijk! De keuze is reuze: dit zijn de mogelijkheden.

De vorm van je luxebad

Een echt luxebad valt meestal op door de vorm. Een vrijstaand, ovaalvormig bad midden in de ruimte geeft de sfeer van een spa in je eigen badkamer. In een meer landelijke badkamer komt een vrijstaand bad op pootjes helemaal tot zijn recht. Alleen al de aanblik van zo’n luxebad doet je verlangen naar een ontspannen wellnessmoment met een glaasje bubbels erbij.

Een andere luxe-optie? Een bad dat in de vloer is verzonken oogt bijzonder stijlvol en het doet je badkamer er ook ruimer uitzien.

Extra ruimte

Het is heerlijk rustgevend om in je eentje een bad te nemen en helemaal tot jezelf te komen. Maar misschien spreekt het je ook wel aan om met z’n tweetjes weg te zakken in het warme water. In dat geval is een tweepersoonsbad een uitstekend idee voor een ontspannen einde van een drukke werkdag, of voor vrolijk spetterplezier met je kinderen.

Een duobad is trouwens niet noodzakelijk groter dan een gewoon ligbad. De extra ruimte is vaak te danken aan de vorm en opbouw van het bad. Daarnaast bevindt de afvoer zich in het midden, zodat hij niemand hindert.

De juiste kraan

Een luxebad is natuurlijk pas af met een luxueuze badkraan. Een stijlvolle kraan tilt je badkamer naar een hoger niveau, en al helemaal als het een thermostatische mengkraan is. Dankzij het gebruiksgemak van zo’n kraan heeft het water altijd de juiste temperatuur, zonder dat je met warm- en koudknoppen in de weer hoeft te zijn.

26 03 2018
Ga naar de catalogus