Gedurfd: kiezen voor uitgesproken design in je badkamer

Als je een nieuwe badkamer installeert, wil je natuurlijk dat die volledig beantwoordt aan jouw wensen. Uiteraard staat functionaliteit en comfort voorop, maar je wil ook graag je persoonlijke stempel op het design drukken. Durf je daarbij te onderscheiden en ga voor een eigen stijl.

Functioneel én uniek

 Wanneer je je badkamer ontwerpt  is het cruciaal om een duidelijke stijl te kiezen. Natuurlijk moet je ook rekening houden met de grootte van je ruimte en met je behoeftes (bijvoorbeeld bad of douche of bad én douche), maar het is pas als je beslist hebt welke stijl je wil, dat je effectief aan de slag kunt.

Je hebt de keuze uit tal van opties:

Of wat dacht je bijvoorbeeld van een minimalistische badkamer of een volledig witte badkamer? Je merkt het: er zijn mogelijkheden te over om van je nieuwe badkamer iets unieks te maken.

Je badkamer ontwerpen tot in de kleinste details

Zodra je weet welke richting je uit wil, komt het erop aan om bij het ontwerp van je badkamer de stijl van je keuze volledig door te trekken. Dat betekent dat je niet alleen badkamermeubels kiest die aansluiten bij de gekozen stijl, maar dat je ook goed nadenkt over de materialen die je wil, de kleuren, etc.

Ook is het belangrijk om oog te hebben voor het design van zogenaamde ‘details’. Badkameraccessoires kunnen echt het verschil maken tussen een half geslaagde en een volledig geslaagde inrichting. Besteed dus zeker ook aandacht aan de keuze van je:

  • badaccessoires: badgreep, badmat, hoofdsteun
  • doucheaccessoires: doucherekje, sponshouder (of sponskom), veiligheidsmat
  • handdoekaccessoires: handdoekhouder, handdoekring, haakje of knop
  • toiletaccessoires: toiletrolhouder, toiletborstelhouder
  • zeepaccessoires: zeephouder, zeeppompje
  • vuilnisbakje
  • wasmand

Genieten van het design van je badkamer

Heb je de badkamer van je dromen geïnstalleerd? Dan is het volop genieten geblazen! Heerlijk om na een dag hard werken helemaal te ontspannen

23 03 2018
Ga naar de catalogus