Trend: je badkamer als beauty room

Je opmaken, dat doe je waarschijnlijk gewoon voor de spiegel in de badkamer. Toch kun je dat vaste ochtendritueel een eenvoudige boost geven door je badkamer wat luxueuzer en eleganter in te richten. Het is namelijk dé trend om je badkamer op te waarderen naar een hoogstpersoonlijke beauty room, waarin al je schoonheidsproducten de ruimte krijgen die ze verdienen.

1. Spiegels, spiegels en nog eens spiegels

Bij voorkeur heb je een grote spiegel aan de muur. Daarnaast is een chique toilettafel met spiegel onmisbaar in een beauty room. Een typische backstage-spiegel met lampjes eromheen geeft je een echt filmstergevoel. Ten slotte is het handig om nog wat kleinere make-upspiegeltjes te hebben, bijvoorbeeld met een vergrotend effect, zodat je ook alle details tot in de puntjes kunt afwerken.

2. Toilettafel

Het voordeel van een toilettafel is daarnaast dat je er je spulletjes in kwijt kunt. De ideale toilettafel geeft je zowel voldoende oppervlakte als opbergruimte in lades en kastjes. Vergeet ook de stoel niet, die mag gerust wat extravagant zijn!

Tip: zet je toilettafel in de buurt van het raam, zodat je jezelf in natuurlijk licht kunt bekijken. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als eenmaal je de deur uitgaat.

3. Opbergruimte in je beauty room

Een echte make-upliefhebber verzamelt al snel een hele berg beautyproducten. Het is een uitdaging om die allemaal netjes op te bergen. Je kan ze uit het zicht bewaren, maar het is ook mooi om een paar schoonheidsproducten in de kijker te zetten. Orden ze bijvoorbeeld op mooie schaaltjes of rekjes.

4. Details maken het af

Maak je beauty room compleet met wat stijlvolle accessoires. Een bosje bloemen en wat kaarsen in sierpotten geven een romantische sfeer. Investeer daarnaast in mooie flessen om je zeepjes en shampoos in te bewaren, zodat de look van je badkamer niet verstoord wordt door een lukrake verzameling etiketten. Ook wattenstaafjes en -schijfjes zien er mooi uit in een glazen pot.

05 12 2017
Ga naar de catalogus